2777
2789

باورم نمیشه🥹 ده شبه امتحان کردم.کودکم یک سالو دوماهشه

داعم یا تو تاب یا کالسکه یا بغل و دور زدن و ببر و بیار ب سختی میخابید.

ی شب از دستش عصبی شدم چراغارو خاموش کردم در کمال تعجب ب پنج دیقه نرسیده خودش خوابید🙄

یعنی متعجب شدم.

الانا کلا خاموشی میزنم تو تاریکی بازی میکنه غلط میزنه خوابش میبره کمتر از ۲۰دیقه

هنوز باورم نمیشه هاااا ...حتما امتحان کنید😍

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خاموش میکنیم اینا تازه بر جذابیت بازیهاشون میافزایند

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شمام تایپک بزن برا بقیه تا کمکی بشه بهشون

میدونی من چجور فهمیدم

مهمون داشتیم

مهمونا تو پذیرایی بودن مجبور شدم بیام اتاق خواب بچه رو بخوابونم

چراغا خاموش بود نشستم گذاشتم رو پام

بچه درجا خوابش برد

بعد فهمیدم اثرات خاموشیه مطلقه

میدونی من چجور فهمیدممهمون داشتیم مهمونا تو پذیرایی بودن مجبور شدم بیام اتاق خواب بچه رو بخوابونمچرا ...

دقیقا منم مشابه تو😍

تاب پارچه ایه برجای پنکه وصل میشه که ی جا پنکه ای تو حال و پذیرایی داشتیم اونجا وصل بود .هرکاری میکردم جدیدا این بچه ن تو بغل ن تو تاب نمیخابید و جیغ میزد .مهمونا هم خواب بودن در اتاق و بستم عصبی شدم خودش بازی کرد خوابش برد.

نمیدونی چقدرررر راحت شدم

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺