2777
2789

ما ترم یکیم و یکماه و نیم بیشتر نیس ک دانشگاه میریم بعد ما تو کلاسمون ۳،۴ تا پسر داریم و ۱۲،۱۳ تا دختریم

تو کلاس باهم حرف نمیزنیم ولی یکی دو نفرشون ک تو گروه چت میکنن میگن شما خجالتی این و چوصی میاین بلد نیستین سلام علیک کنین باید میرفتین حوزه(ببخشید منظور بدی ندارم،اونا اینطوری میگن من جثارت نمیکنم ب کسی)

ولی دو سه تا ا دخترای کلاسمون تو گپ با اینا چت میکنن و خیلی گرم میگیرن

اون روز من رو نیمکت تو حیاط دانشگاه نشسته بودم گف فلانی پاشو من نگاش نکردم داشت ا کنارم رد میشد گفت خدافز فلانی(اسمم)پشتت ب من بود من نگاش کردم خندم گرف برگشته ب دوستش میگه خندید خندید😐😂

من کلن ادم خجالتی ام حتی در مقابل دخترا..بنظرتون نیازه رفتارمو درس کنم؟من میگم نکنه اول من بهشون سلام کنم بگن طرف هول پسراس

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

زیاد به این پسرا محل نزار ابی ازشون گرم نمیشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میکنی شخصیت خودتو حفظ کن اینا ترم اولن جوگیرن دختر ندیدن

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

ترم یکی چی بگم بهت ما ترم یک یه پسر بود چهل پنجاه تا دختر از ترمای بعدی همه بهش میگفتن داداش روی ما غیرتی میشد نکبت البته ما مسخره اش میکردیم البته این موضوع ماله حدودای پونزده ساله پیشه

در حد سلام کردن چی؟

اگر سلام کردن سلام کن نیاز نیست تو اول سلام کنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی اهمیت نده به این چیزا

نه من خودم تو دوره دانشجوییم یادم نمیاد سلام کرده باشم معمولا آقایون اول باید سلام کنن

درگیر نشو درستو بخون ولی با دخترا سعی کن بیشتر گرم بگیری صحبت کنی

نگران نباش تو گذر زمان درست میشی

میتونی با یه روانشناس هم صحبت کنی

خب چیکار کنم پس؟نمیخام فک کنن عقده ایم

چه ربطی به عقده ای بودن داره؟؟؟

اتفاقا پسرا دقیقا سمت اونایی که با همه گرم میگیرن نمیرن

سنگین باش هرکی هم گفت عقده ای از رو سوزششه