2777
2789
عنوان

فقط منم از تاپیکهای شب یلدا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 😞😞😞متاسفانه بعضی ها هم دنگی خوراکی میخرن دور هم هستن

انقد ناراحت شدم دیدم امسال جای آجیل،تبلیع پفیلا و پفک میکنن همه جا🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا مثل عید و یا روز زن

اره نمونه روز زن تو پربازدید ها هست 🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من تو زندگیم عید و یلدا و تولد با بقیه روزا فرق نداره

کاری نمیکنم

اما دوست دارم فرق کنه

دوست دارم یلدا میشه میز تخمه و خوراکی بچینم

عید ۷ سین

تولدا کیک و گل باشه اما پولم نمیرسه

ولی تو قلبم برام خاص و مثل توخوشم میاد از این بدو بدو بقیه ومیزای خوشکل و مهمونیاشون

اگ پولشو داشتم ی کارایی میکردم

آره راست میگی فلانی اینو گفت فلانی تیکه انداخت وووووووو......

خونه مامان من بریم پارسال خونه مامان تو رفتیم

چرا اونا چیزی نیوردن

همه اش ما باید دعوت کنیم

فلانی به شوهرم چشم داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.