2777
2789

مجرده وبیکار یکسر تو خونه هستش بعد منم ی بچه زیر یسال دارم و دوباره باردارم و با مادرشوهرم زندگی میکنم شرایط برام خیلی خیلی سخته گاهی فرار میکنم میرم خونه مادرمبعد الان ی هفتس قبلش خواهرم زنگ زد و گفت همون آنفولانزا گرفتیم نیای اینجا خطرناکه منم نرفتم دیگه مادر خودمم تلفن نداره که بهش زنگ بزنم این هفته هم خیلی کمردرد و دلدرد داشم هر روز به خواهرم زنگ میزدم خیلی نگرانش بودم چون بیماری تنفسی داره بعد امروز که زنگ زدم خواهر دیگم گوشی برداشت ازش پرسیدم و گفت نه آنفولانزا نیفتادییم بعد خواهرم سریع رسید از پشت گوشی به خواهر دیگه من دعوا میکنه که چرا گفتی الان پامیشن میان اینجا همون جا سریع گوشی قطع کردم بخدا خودشون شرایط منو میدونن هر موقع میرم براش هدیه میبرم دفعه پیش ی ست دستبند و گردنبند بردم یبار ی بلوز ی شال ی مانتو خوشگل چو ن مریضه هواشو خیلی دارم وقتی میرفتم اونجا بخدا مجبور بودم مجبور چون خونه مادرشوهرم اصن راحت نیستم

بمیرم برات 💔 🙂

کجایی هستی

اگه شیرازی پاشو بیو خونه ی ما خودم بچتو نگه میدارم عزیزم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات 💔 🙂 کجایی هستی اگه شیرازی پاشو بیو خونه ی ما خودم بچتو نگه میدارم عزیزم

فدای مهربونیت عزیز دلم ان شاءالله خدا بهت هرچی میخای بده نه عزیزم شیرازی نیستم ان شاءالله که سلامت باشی

یه کاری کن همون خونه مادر شوهرت راحت باشی

به این رفتار زشت شرف داره

خانه مادر خودت میری کادو میبری زیادی نباشی!!! عجب!!!

خودتو اصلاح کن که از همه جا دارند بهت زور میگند...

چرا مامانت گوشی نداره بابات چی؟

چند وقتیه خراب شده همه خواهرام گوشی دارن اونم درست نکرد دیگه شماره خواهرای دیگمو ندارم میگن شوهرت برمیداره میده به مزاحم در این حد اعتماد شماره قبلی مادرم رو گوشی خواهرمه پدرم از صبح زود میره سرکار تا شب ساعت نه خونه نیست من با مادرم کلا چهار دقیقه فاصله دارم