2777
2789
عنوان

انقدر از رفتار خواهرم بدم اومد که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست
عزیزم اینطور که معلومه نه تنها شرایط خونه مادرشوهرت خوب نیس شرایط خونه مادرت بدترهاینکه هدیه میبری ب ...

هی داستان زندگیمو بگم ی رمان میشه 17سالم بود قصد ازدواج نداشتم از مدرسه اومدم مادرم ی طناب انداخت گردنش که خودشو میکشه اگه مراسم خواستگاری بهم بزنم بزور شوهرم دادن شب عروسیم پدرم نیومد مادرم و خواهرام اومدن که اونم مادرم نه شاباش داد نه حتی هیچی از نزدیکی میترسیدم شبش چون مادرشوهرم تو پذیرایی بود شوهرم منو با دست خفه کرد ی سیلی بهم زد و گفت بیا ببرم بندازمت خونه مادرت بعدش زندگی با مادرشوهرم شروع شد که خیلی سخت بود چون ی شوهر نداشتم هزار نفر بودن یبار هم بردارشوهرم دعوام شد که شوهرم نزدیک بود خفم کنه سه روز تو خونه زندانیم کردن مریض شدم افتادم بیمارستان مادرم رفت عروسی سر بچه اولم یبار ی روز یبار پنج روز بیمارستان بودم نوه اول بود یبار نیومدن دیدنم هی شوهرم میومد بهم میگفت یتیم بی کس و کار بی ارزش نگاه کن تو حتی خانواده هم نداری الان یسال هم نرم اونجا ی زنک بهم نمیزنن زایمان کردم چون اینجا دستشویی حموم تو خونه نداشتن رفتم خونه مادرم منو تونم اتاق گشنه و تشنه میذاشتن نمی اومدن مادرم بهم الکی میگفت که برم امروز مادرشوهرت گفته دلم برا نوام تنک شده بیاد شوهرم میگفتم یکم پسته برام بیار با این که نودش کارش پسته و گردویع ی مشت فقط اورد ی بره جلو بچم کشتن یکمشو بهم ندادن که زود سرپا شم سزارینی بودم

نیومدم تاحالا خیلییییی دوس دارم بیام ولی🥺♥️😂توهم اومدی کرمان خبرم کن دوست قشنگم

ان شالله که قسمت بشه بیای

چشم جووونم 😍

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ولشون کن نرو من جات بودم اصلا اسمشونم نمیاوردم چ برسه برم خونشون همون خونه مادرشوهر راحت نباشی ول ...

اخه ابنجا اصلا از این چیزا خبر ندارن فک میکنن خانوادم برام خوبن منم مجبورم میرم