2777
2789
عنوان

انقدر از رفتار خواهرم بدم اومد که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست
یه کاری کن همون خونه مادر شوهرت راحت باشیبه این رفتار زشت شرف دارهخانه مادر خودت میری کادو میبری زیا ...

اینجا اصلا راحت نیستم یکسر خواهرشوهر و بچه هاش با جاری و بچه هاش اینجان مادرشوهرم یکسر حواسش به من که ببینه چیکار میکنم چیکار نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اول از مادرشوهر جدا میشدی بعد یه بچه دیگ میاوردی

بعدشم به خواهرت مربوط نیست ک اونجا خونه پدرته

یعنی تو این یک هفته ک نرفتی مادرت ی زنگ نزده بود ببینه چ طوری؟

چند وقتیه خراب شده همه خواهرام گوشی دارن اونم درست نکرد دیگه شماره خواهرای دیگمو ندارم میگن شوهرت بر ...

چرا ب شوهرت اینجوری میگن🫥🫥🫥🫥

مگ چقدر میری ک خواهرت ناراحت شده؟شاید زیادی میری بچه ت شلوغ میکنه خواهرت اذیت میشه

هفته ای دو روز برو کادوم نمیخواد ببری لیاقت ندارع

عزیزم اینطور که معلومه نه تنها شرایط خونه مادرشوهرت خوب نیس شرایط خونه مادرت بدتره

اینکه هدیه میبری بهت رو بدن هیچ

اینکه خواهرت دعوا راه میندازه هربار هیچ

اینکه راضی نیستن بری هیچ

یعنی چی شماره خواهراتو نداری چون میترسن شوهرت پخش کنه مزاحم شن بهشون

این دیگه جدید بود بخدا

کاش اول از مادرشوهر جدا میشدی بعد یه بچه دیگ میاوردی بعدشم به خواهرت مربوط نیست ک اونجا خونه پدرته ی ...

قضیه تو تاپیک های قبلیم گفتم

نه بابا من سر بارداری اولم یبار پنج روز یبار ی روز بستری بودم اون ی روز که خودم زنگ نزدم اوناهم اصلا زنگ نزدن اما اون پنج روز خودم بهشون گفتم بستریم یبار نیومدن دیدنم شوهرم همش میومد بیمارستان بهم میگفت یتیم بی کس و کار تو لیاقت 200کرایه ماشینو نداشتی که بیان همه فامیلای شوهرم زنگ میزدن میگفتن مادرت هنوز نیومده منم میگفتم خودم گفتم نیاد همراه لازم ندارم هفته 36بارداری بودم اونا هم نوه اولشون بود اونجا انقدر گریه میکردم ی بار دیگه هم بیمارستان بودم رفتن عروسی

اره خواهر اینطوریه

قضیه تو تاپیک های قبلیم گفتم نه بابا من سر بارداری اولم یبار پنج روز یبار ی روز بستری بودم اون ی رو ...

پس ولشون کن نرو من جات بودم اصلا اسمشونم نمیاوردم چ برسه برم خونشون

همون خونه مادرشوهر راحت نباشی ولی بمونی اونجا صد شرف داره ک بری جایی ک نه برات ارزش قائلن نه شخصیت

قلبم رفت برا مهربونیت کاش شیرازی بودم بات دوس میشدم😂🥺

عزیزدلومی توووو 🩷

بالآخره مسافرتی چیزی که میایین شیراز مگه نه؟!

اومدی خبروم بده

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

عزیزدلومی توووو 🩷بالآخره مسافرتی چیزی که میایین شیراز مگه نه؟! اومدی خبروم بده

نیومدم تاحالا خیلییییی دوس دارم بیام ولی🥺♥️😂

توهم اومدی کرمان خبرم کن دوست قشنگم