2777
2789
عنوان

دخترم میگه شب یلدا نمیتونم بیام میخوام برم مهد😂🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاغلین که دخترت گذاشتی مهد؟! هزینه اش چقدره ماهیانه ؟!

اره عزیزم ولی شاغل نبودم هم میذاشتمش دوست دارم با هم سنای خودش معاشرت کنه حتما

سالانه شهریه اش ۴۰ تومنه عزیزم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نسلی که رودرواسی نداره عاشقشونم

واقعا همینطوره 😭😂

من خودمم رودرواسی ندارم یه جورایی عملا ادای من و در اورد 😂«نه ممنون » رو اصولا من زیاد استفاده میکنم 😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شما چقدر مادر فهمیده و خوبی هستین سلامت روان از شما میباره خدا حفظتون کنه

لطف دارین شما متشکرم🥹😍

آخی عزیزم متاسفم برات که وقت برات خالی نشده 🥰😍😂از طرف من لپ دخترتو ببوس

😂😭 چشم حتما عزیزم 😍❤️

دخترت همسنه منه میشه بگی مهد چی یادش داده چی یاد گرفته من نمیتونم بذارم مهد گفتم خوذم تو خونه کار کن ...

بازی های حسی میکنه، روی دست ورزی بچه ها با درست کردن اشکال با خمیر بازی و کار کردن با قیچی و مداد کار میکنن ، شعر های ساده میخونن ،مهدش دو زبانه ست و روی زبان هم تاکید دارن

نمیتونن با اون همه یال و کوپال با شما هماهنگ باشن که شما خودتونو باهاش هماهنگ کنید ایششش😏

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊