2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه سی سال به بالا بیاین نظرتون را بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 71 پست

خوب هدف ازین رابطه چی بود فقط خوش گذرونی یا هدف ازدواج بود

اگر هدف لزدواج بود که بجای مطرح کردن مسائل مالی در مورد ازدواج جدی صحبت میکردن بعد لزدواج هم که آقا وظیفه هست ساپورت مالی کن

اگر هدف فقط خوشگذرونی بود که بنطرم از بیخ رابطه اشتباه بود

حق با هیچیکی نیس ...اگ قصد ازدواج داشتن خانم خودشو بی ارزش نمیکرد دوستی و رابطه جنسی ؟ بعد پولم میخواد ؟ رسماً داره میگه خرابم ک ..اون مرتیکه هم ازون زرنگاست ب اهدافش رسیده الآنم دیگه براش نمیصرفه..

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب رابطه یه چیز دو طرفه هست هر دو خواهانش بودن نمیشه گفت فقط اون آقا استفاده کرده

بله درسته ولی رابطه مفت کلا بحثش جداس.این آقا خیالش راحت بوده که قرار نیست چیزی هزینه کننه بابتش.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

والا ما برای شوهرمون از صبح تا شب کار میکنیم نهایت ماهی دو سه تومن بده این با یه رابطه نصفه نیمه ماه ...

نه رقم نگفته .من برای مثال گفتم سطح زندگی هر دوشون حدی هست ده پونزده پول زیادی نیست واسشون

نه رقم نگفته .من برای مثال گفتم سطح زندگی هر دوشون حدی هست ده پونزده پول زیادی نیست واسشون

راستش من حس سواستفاده گرفتم قرار نیست وسط یه رابطه عاطفی اینقد بحث مالی کشیده بشه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اون واسه شروع بوده که هزینه میکرده. طرف پولی نبوده، رفع نیاز جنسی از سمت شریک جنسی خودش کلی شور و شوق میاره و قطعا از سمت دیگه هزینه کردن واسه اون شریک لذت این رابطه رو چند برابر میکنه واسه دو نفر.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

همسر ۲ ۳ تومن مید فقط برای خریدای شخصی

هزینه مسکن درمان خوراک و مسافرت و.. با همسر هست

البته از نطر من این رابطه از بیخ اشتباه بود اینکه ازدواج نکنی بعد از طرف پول بخوای فقط یک معنی میده که اون چیز خوبی نیست همون صیغه میشه

بنظرم نباید اینقدر دم دستی باشه ادم که زود وا بده و به رابطه ج ن س ی ختم بشه

خانم ارزش خودش اورده پایین

باید رابطه جدی و علنی بشه که اقا خرج بکنه درست و حسابی

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

نه بابا پر بازدید چیه .

راستش کلا دغدغه خانم ب حق بود ولی شاید طریقه بیانش خوب نبوده.ک ما متاسفانه اکثرا این مشکلات داریم بلد نیسیم چطور خواسته خودمون بیان کنیم وگرنه خواسته خانم ب حق بود باید موضعش مشخص کنه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...