2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه سی سال به بالا بیاین نظرتون را بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 71 پست

در پی پربازدیدی؟؟

بچه مرد، دختر بود یا پسر؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم این اواخر میگفت الان این یکی دوماه همون هدایای معمولی هم نیاورده و چون یک کم رابطشون بیشتر شده بود و در حدی تماس ج س م ی و ... هم نه کامل با هم داشتن معتقد بود باید در تامین هزینه های زندگی تا حدی کمکش کنه مثلا ماهی ده پانزده تومان .

خود این خانم خونه و ماشین داره و حقوق و ... ولی میگفت حالم توی رابطه بد میشه اگر همینطور بدون هیچ تکلف مالی بخواد اقا ادامه بده .خلاصه خیلی مزمزه کرد که بهش چی بگه چطور بگه البته من کاملا مخالف مطرح کردن این موضوع بودم ولی دوستم میگه تو روحیت مردانه هست من بعنوان زن وقتی توی رابطه هستم توقع دارم از نظر مالی ساپورت بشم و حالم با این ساپورت خوب میشه .من بهش گفتم تو نیاز به ده پونزده تومن اون نداری زشته باهاش اینطور مطرح کنی هنوز زوده واسه مطرح کردن این جور چیزا .خلاصه گوش نکرد و بهش گفت که من توقع ساپورت مالی دارم و اقا هم گفت رابطه را خراب کردی به آخر رسوندی خودت را شکستی و معامله آوردی وسط احساسات من .من دنبال بدهکار جدید توی زندگیم نیستم دنبال آرامش و اسایشم نه ... و بلافاصله کات و بلاک کامل .

حالا نظرتون را بدید حق را به اقا میدید یا خانم

دوستم این اواخر میگفت الان این یکی دوماه همون هدایای معمولی هم نیاورده و چون یک کم رابطشون بیشتر شده ...

من به عنوان آقا ،حق رو به خانم میدم. این دنبال آرامش نبوده دنبال یکی بوده مفت و مجانی نیاز جنسیش برطرف بشه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

حق با آقاست. به چه مناسبت چنین درخواستی کرده خانم؟ واقعاً شاءن خودشو پایین آورده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دوستم این اواخر میگفت الان این یکی دوماه همون هدایای معمولی هم نیاورده و چون یک کم رابطشون بیشتر شده ...

عه تموم شده

دوستت برا خودش ارزشی قائل نیست

اون مرده هم عوضی بوده

والا من به شخصه برای یه مادر ۴۵ ساله همچین رابطه بلاتکلیفی رو نمیپسندم به نظرم یا برای خودش و آینده دخترش حرمت قائل باشه و وارد همچین روابط بی سر و تهی نشه و هدفش از آشنایی صرفا رابطه دارای چارچوب و ازدواج باشه یا اینکه بره و با دخترش خوش باشه خونه و ماشین و حقوق هم که داره.

والا به نظر من زشته تو این سن دنبال دوست پسر و روابط بی فرجام بود.

.