2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه سی سال به بالا بیاین نظرتون را بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 71 پست
این از اون بکن درو ها بوده گو خورده همون بهتر که رفت لاشی خیلی عجیبه زن به این سن و سال هنوز جنس مرد ...

خیلی عاطف بوده و میگفته رابطه هر موقع قع تو اوکی بدید و ...دفعات اول برعکس خیلیا دستم به این نمیزده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا چیز نفت میخواسته

دیگه ۵۰ سال این فس فس کردنها رو نداره

عقد و شروع زندگی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

گفتی خانمها بیان ولی من خانم نیستم چون تاپیک خاص نبود شرکت کردم . خانم مقصره بدون طرفداری از همجنس . چیزایی که بیان کردی برای من این مسئله پیش اومد که خانم پولکی بوده و فقط دنبال پول بوده . بقیه چیزا هم بهونه س . توقع پول اونم ۱۵ میلیون ماهی اونم وقتی هنوز هیچی رسمی نیست خیلی زیاده رویه تمام

اقا هم گفته تعجب میکنم یک خانمی با سطح و لول تو اینو بگه و کات و غیب

راستش منم بودم درجا کات میکردم . توی سن و سال و چیزایی که در مورد هردوتا گفتی خانمه خیلی اشتباه کرده . من اصلا خسیس نیستم ولی اگر حس کنم طرفم اهل دودوتا چهارتاست یا پولکیه اصلا تحمل نمیکنم

هیچکدومشون به خاطر بچه هاشون پلن ازدواج نداشتن

پلن ازدواج نداشتن پس خانوم دنبال چی بوده دیگه روابط خارج از تعهد همینه دیگه فکر کرده اقا به عنوان چی بهش نگاه میکنه ببخشید نمیتونم بگم ناراحت میشید

اگه این خانوم با این سن و سال برای خودش عزت یائل بود ملا وارد چنین روابطی نمیشد دیگه رسما با پول خواستن تیر اخر هم به عزت نفس خودش زده

[QUOTE=403988194]پلن ازدواج نداشتن پس خانوم دنبال چی بوده دیگه روابط خارج از تعهد همینه دیگه فکر کرده اقا به عنوان چی ...[/QUOTE ببین عزیزم من خودم متاهلم و کلا مخالف این روابط ولی خانمها و اقایون تنها فکر کنم خلائی دارن در زندگی دنبال یک تنوع و یک رفیق جنس مخالف هستن

[QUOTE=403988194]پلن ازدواج نداشتن پس خانوم دنبال چی بوده دیگه روابط خارج از تعهد همینه دیگه فکر کرد ...

خب پس باید تحمل چنین عواقبی رو هم داشته باشن بعد برای عرچیزی میشه بهونه اورد مثلا یه معتاد میگه خلا داشتم رفتم سمت مواد اینا عزیزم همش بهونه هس