2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه سی سال به بالا بیاین نظرتون را بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 71 پست
خدا از سر تقصیراتشون و گناهشون بگذره

عزیزم الان متاسفانه روابط این شکلی زیاد شده من خودمم این نوع رابطه را قبول ندارم ولی خوب هر کسی واسه زندگی خودش مختاره هر چند خلاف اصول باشه . بحث من الان این نبو

تا زمانی که رابطه ی جنسی وجود نداشته باشه به نظرم خانم نباید توقع مالی داشته باشه

وقتی رابطه ای هست مفت و مسلم طرف نمیتونه بیاد سرویس بگیره و بره!

ازدواجم که نمیخواسته بکنه

خانم نقشش چی بوده این وسط؟! صرفا یه سرویس دهنده؟! نمیشه که

You Only Live Once

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اقا هم دنبال یکی بوده مفت سواری بده عشق و حالشو با اون بکنه زنه هم دنبال کسی بوده بهش پول بده این رابطه از بنیان خراب بوده اگه واقعا هدف ازدواج و زندگی درست کردن بود هردو بچه نبودن زرتی برن رابطه جنسی حتی سطحی بیشتر جنبه لاس و خوشگذرونی داشته رابطه شون

یه زن ک بچه هم داره

چطور با مردی وارد رابطه شده

زنه نبایست اجازه میداد ارتباط جنسی برقرار بشه

بایست زیرکانه پیش میرفت

و برا خودش ارزش بیشتری قائل میشد

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

دوستم این اواخر میگفت الان این یکی دوماه همون هدایای معمولی هم نیاورده و چون یک کم رابطشون بیشتر شده ...

واقعا این خانم 45 سالشه چقدر راحت خودش و یه دستمال کاغذی کرد والا دخترا 20 ساله هم انقدر راحت خودشونو عرضه نمیکنن

خانمه اگه رابطه داشته تا حدی حق داشته ولی نه اینکه طرف ماهیی ۱۰ ۲۵بده بهش

از طرفی اقاهه خیلی زود عقب کشید انگار دنبال بهانه هم بوده میتونست یجور دیگه جواب بده یا بپیچونه ولی انگار از اول قصدش چیز دیگه بوده ،دنبال مفت بری بوده

دختر نوجوون نیست که تو همین سه ماه کارشون به رابطه کشیده پس معلومه واسه پول هم زود نبوده

خب واس اون کارشون هم زود بوده صبر میکردن ی ی چندماه بگذره همو بشناسن رسمی بشن ک برای هیچکدوم از درخواست ها هم مشکلی نباشع

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

این از اون بکن درو ها بوده گو خورده همون بهتر که رفت لاشی

خیلی عجیبه زن به این سن و سال هنوز جنس مردا رو نشناخته تو رابطه ای نیاز مرد تامین میشه مرد هم باید ساپورت مالی کنه در غیر این صورت بره گم شه مردک هول

دوستم این اواخر میگفت الان این یکی دوماه همون هدایای معمولی هم نیاورده و چون یک کم رابطشون بیشتر شده ...

100 درصد حق با آقا اگه ساپورت مالی میخواد باید رابطه جدی بشه تا همین الانش هم مبالغ زیادی خرج کرده و همینطور که دید به همین راحتی کات شد رفت

ربطی به سن مقام یا حتی مقدار جدی شدن رابطه نداره دوست پسر وظیفه ای نداره ایشون اگه دلش با ایشون بود و فقط دنبال پول مفت نبود (ناراحت نشید) باید به جای بیان این میگفت رسمی بشه رابطه ما

سنی هم ازشون گذشته اگه حالشون کنار هم خوب بود و شناخت کامل شده

اگه هنوز تو شناخت بودن همون کادو ها هم از لطف بوده

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم