2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواجتون سنتی بود یا از قبل با هم دوست بودین

تتو اکثر تاپیک ی افرادی میپرسند ازدواجت سنتی یا دوستی چه ربطی داره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

خدا کمکت کنه عزیز دلم امان از بخت بد ،عزیزم واس همین بزرگترا میگن تا نرفتین زیر ی سقف و عروسی نگرفتین رابطه نداشته باشین حتما تجربه دارن و میدونن ک عاقبتش چیه ک میگن اما کسی گوش نمیده اگر رابطه نداشتین الان اینقدر طاقچه بالا نمیذاشت یا دس کم با شناسنامه سفید میومدی بیرون دوران عقد اصلا اشتباهه چون فقط جهت اشناییه باید حواستون و جمع کنید و پا ندین یعنی چی حالا تحویل بگیرید وقتی میگید شوهرشه و قانونی و فلان

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

یعنی تجاوز کرد بهت منم سنم کم بود دوسال عقد بودم اما نزاشتم به اصل کاری برسه این مردی که داری میگی م ...

یهو اینکارو کرد دیگ چجوری بگم بدون اجازه بدون اینکه اصلا در موردش حرف زده باشیم

آره همش دنبال کندن بود تیغ زدن

تتو اکثر تاپیک ی افرادی میپرسند ازدواجت سنتی یا دوستی چه ربطی داره

میخوان مثلا بگن هرکی دوست شد و آویزون پسرها شد طلاق نمیگیره

درحالی که دادگاه ها پر از پرونده های طلاق حاصل از انواع ازدواج ها به خصوص دوستی هست

خدا کمکت کنه عزیز دلم امان از بخت بد ،عزیزم واس همین بزرگترا میگن تا نرفتین زیر ی سقف و عروسی نگرفتی ...

آخه من هر وقتم میخواستم خودم جدا بشم نمیذاشت

آخر ک مهریه رو از چنگم درآورد خیالش راحت شد اینجوری کرد

میخوان مثلا بگن هرکی دوست شد و آویزون پسرها شد طلاق نمیگیرهدرحالی که دادگاه ها پر از پرونده های طلاق ...

دقیقا هدفمنده فقط قصدشون تخریبه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
میخوان مثلا بگن هرکی دوست شد و آویزون پسرها شد طلاق نمیگیرهدرحالی که دادگاه ها پر از پرونده های طلاق ...

منی ک اصلا این آقا رو نمیشناختم آویزونش نکردم خودمو این شد تهش وای ب حال ازدواج با دوستی

فکر نکنم
حالا این دوستمون که سوال کرد نمیدونم. اما بعضی ها هم میپرسن که بگن دوستی آخر عاقبت نداره. ولی به قول شما کلا به سنتی و دوستی ربطی نداره.

مهربان باشیم