2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 55 پست
همسرت احتمالا روابط قبل ازدواج متعدد داشته بعد خانواده برای جلوگیری از آبروریزی بیشتر اجبار کردن ازد ...

جدیدا شنیدم جلوی خانوادش دختر میآورده خونه میبرده اتاقش

خب الان ازدواج کرد چیشد؟ فقط میخواستن من بدبخت بشم

دقیقا اصلا نمیفهمم

ولش کن دختر تا می تونی بهش اهمیت نده وقتی میبینه خیلی بهش اهمیت میدی فک میکنه چ خبره!!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میخواستم زندگیمو نگه دارم شوهرم یکی دیگم بود بازم زندکیمو حفظ میکردم فقط دوس دارم خونه خودم ب ...

اره مشکلم همینه شما زیادی اهل خونه زندگیه و خانم خونه ای یکم بیخیال باش واس خودت میگم اتفاقا اگ می خوای زندگیت و حفظ کنی باید حتی اگه خیلی خانومی یکم شیطون و خودخواه باشی تا واس خواستنت و داشتنت تلاش کنه کی واسه ماهی تو تور تلاش میکنه وقتی تو دریا ازاد و رها هست میرن دنبالش متوجه ای چی میگم گلی جانم😊😘🥰😍🤩

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اره مشکلم همینه شما زیادی اهل خونه زندگیه و خانم خونه ای یکم بیخیال باش واس خودت میگم اتفاقا اگ می خ ...

چرا باید همه چی رو سیاست باشه آخه

دیگ وقتی عقد کردم زنش شدم تموم شته رفته باید بشینیم زندگی کنیم این حرفا دیگ چیه این وسط آخه

دوره زمونه خیلی بد شده خیلی

چرا باید همه چی رو سیاست باشه آخه دیگ وقتی عقد کردم زنش شدم تموم شته رفته باید بشینیم زندگی کنیم این ...

چی بگم خواهر انگار ادما دور از جون نمی تونن مثه ادم زندگی کنن واقعا چرا!!!؟واسه خودمم عجیبه البته ب نظرم ادم سالم می تونه اما اینحور ادما هول مجبوری باهاشون با سیاست رفتار کنی بازم میگم کاش بختت بلندتر از این بود باز خداروشکر من واست دعا میکنم شاد و خوشبخت باشی

چی بگم خواهر انگار ادما دور از جون نمی تونن مثه ادم زندگی کنن واقعا چرا!!!؟واسه خودمم عجیبه البته ب ...

فداتشم محبت داری

میشد زندگی کرد من همه جوره راه اومدخ بودم

اما دنبال زندگی نیس

مشخصه