2777
2789
عنوان

دعوای بدی با شوهرم داشتم

300 بازدید | 41 پست

سلام خانوما لطفا راهنمایی بفرمایید

من تقریبا چهار روز پیش سر یه شوخی شوهرم خیلی کتکم زد البته به گفته خودش شوخی بود

ولی من خیلی اذیت سدم گریه کردم اون طلبکار شد کلی حرف بارم کرد از خونه زد بیرون

الان چار روزه ک قهریم من یه پسر شیطون دارم

شبا نمیزاره بخوابم روزا هم اصلن نمیخوابه یا بد موقع میخوابه و بخاطر این اذیت کردناش و بی خوابی هایی که میکشم هروززز خدا

خیلی عصبی و پرخاشگرم و این مرد اصلن درک نمیکنه امروزم گفتم بچه رو بگیر من بخابم

چشام گرم شد بچرو با گریه اورد انداخت روم

پسرم دوید دنبالش دوباره با صدای بلند حرف میزد داد میزد سر بچه باز برش گردوند پاش خورد به لیوان آب سرد ریخت روم بیدار شدم کلی حرف بارش کردم اونم جواب همرو داد و رفت بیرون

الان از عصاب خوردی مغزم داره میترکع بنظرتون چیکار کتم

خیلی دلم میخواد طلای بگیرم ولی خب اوضاع خانوادم نرمال نیست چیکار کنم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر هرچیزی طلاق آخه

خب شوخی نکن که اونجوری نشه.

بعدم برنامه ریزی کن اگه شاغل نیستی یه بچه و کار خونس دیگه میدونم گاهی استراحت میخواد زن ولی شوهرت همینه دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه مرد بی درکیه ها همشون سرتا پا یه کرباسن

خدایی اصلن درک نداره دیشب به بهونه این ک کار داره ساعت نه خوابید من بچمو مشغول کردم اذیتش نکنه ساعت یازده خابوندمش

ساعت سه پسرم گریه کرد بلند شد هی میزد زیر بچه هی داد میزد سرش منم ناراحت شدم برا طفل معصوم

تا صب خوابم نبرد امروز اصن از بی خابی و خستکی صورت زشت شده بود دلم برا خودم سوخت

سر هرچیزی طلاق آخه خب شوخی نکن که اونجوری نشه.بعدم برنامه ریزی کن اگه شاغل نیستی یه بچه و کار خونس د ...

از اوزش همینجوری بود فقط چون بعد عقد فهمیدم نشد طلاق بگیرم

من خیلی بدنم درد میکرد اصن شوخی نکردم سر یه حرف اومد و منو بلند میمرد میزد زمین خیلی دلم برا خودم میسوزه

پسرت چند سالشه حق داری کم خوابی بدخوابی خودش ادمو عصبی و پرخاشگر میکنه سعی کن ارامشتو حفظ کنی و خشمت ...

19ماهشه

اره اصلن خواب کافی ندارم و این رو ظاهرم خیلی تاثیر منفی گذاشته

نمیزاره تنها برم وقتی هم برم همش دعوا و عصاب خوردیه افسرده شدم

خدایی اصلن درک نداره دیشب به بهونه این ک کار داره ساعت نه خوابید من بچمو مشغول کردم اذیتش نکنه ساعت ...

بچت چندسالشه ؟ تو موارد دیگه مرد خوبیه؟ شوهرمن همه جوره خوبه ولی تو بچه داری اصلا درک نداره یوقتایی حس میکنم بچم واز خونه بابام باخودم اووردم