2777
2789
عنوان

شدم نوکر خاله و خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم مامانم نمی ذاره می گه یک سالش شه

مامانت که مغازه است عملا اونجا هم تنهایی هم کار بیشتری داری بری خونه خودت راحتتری

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بسته دیگه پاشو برگرد خونت ..اولویتت الان باید همسرت باشه .قرار نیست چون بچه نارسه تا بزرگسالیش نگاه دارن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پشمام شوهرت چطوری میذاره ۶ ماااااه بمونی😐 پاشو برو خونت خودتو بی عزت کردی مگه یه بچه چیه که نتونی از پسش بر بیای

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

اتفاقا بحثم شد برم خونه ام مشکل اینجاست هر موقع خواستم برم خونه ام ابجی و خاله امم افتادن دنبال من ...

راهش نده از هر سه بار یه بار درو باز کن

بگو خواب بودم حمام بودم

مخل نده درست میشه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

بچه نارس دیر جون می گیره الان بچه من انگار سه ماهشه

والا من کلا ازهمون روز اول همه چیش باخودم بود همههه چیش

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
برو خونه خودت دختر از پا میفتی بعدنم میشه وظیفت میبینی عادی میری مهمونی اوناعم هستن ولی از تو توقع د ...

اتفاقا عادت کردن

دلیل اینکه تا الان نرفتم هم بخاطره مامانم چون استرس می گیره

هم بخاطره اینکه هر موقع بچه امو اورردم خونه ام اونا ابجی و خاله ام اومدن خونه ام