2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنین

75 بازدید | 7 پست

نیاز دارم یکی بگه چکارکنم ک بهتره خیلی گیج شدم و عذاب وجدان دارم من چندسال رابطه داشتم با یکی 6سال هنوز نیومده خاستگاری میگ امروز صب وضعم خوب بشه بعد با یکی دگ اشناشدم شرایطش بهتر از اون نیست ولی عاشقش شدم چکارکنم اولی بره ازش بریدم ولی دل من میسوزع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست بخون میگم چندسال امروز صب میکنه هیچ کار نکرده بفهمم منو میخاد برا ی شارژ جون میداد چ برسه خا ...

از اولی ضربه خوردی از دومی هم انتظار نداشته باش خیلی کم این طور رابطه ها منجر به ازدواج میشه !

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

از اولی ضربه خوردی از دومی هم انتظار نداشته باش خیلی کم این طور رابطه ها منجر به ازدواج میشه !

واقعا چرا من دوسش دارم هنوز ب بهش اعتماد نکردم گفتم ب این دگ زیاد فرصت ندم مثل اون ولی الان میترسم ب اولی خیانت کرده باشم حالا اینم نشد آخرش باید ازدواج کنم بیشتر ار 6سال فرصت میدادم میگ صبر کن مغازه بزنم

واقعا چرا من دوسش دارم هنوز ب بهش اعتماد نکردم گفتم ب این دگ زیاد فرصت ندم مثل اون ولی الان میتر ...

کسی ک بخواد طرفو حرکتی میزنه بنظر من با دومی وارد رابطه نشید خیلیا برا سرگرمی شون طرفو وابسته خودشون میکنن خیلی راحت در دسترس نباشید

از اولی درس بگیرید بنظرم رابطه دوم اشتباه محضه

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

کسی ک بخواد طرفو حرکتی میزنه بنظر من با دومی وارد رابطه نشید خیلیا برا سرگرمی شون طرفو وابسته خودشو ...

خب بهش بگم بیاخلستگاری زشت نیست اینطوری ثابت میشه فقط برام وگرن اعتماد ندارم چطور بگم بیا جلو ب دومی