2777
2789
عنوان

دعوای بدی با شوهرم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 41 پست
بچت چندسالشه ؟ تو موارد دیگه مرد خوبیه؟ شوهرمن همه جوره خوبه ولی تو بچه داری اصلا درک نداره یوقتایی ...

19ماهشه اندازه شیطون بودنش برا همه عجیبه ولی این درک نمیکنه منو

خوبییه زیادی ازش ندیدم تا وقتی خوبه ک من خوب باشم وقتیم من خستم ی چیزی بگم اون بدتر میمنه و ختمش میکنه به ی دعوای بزرگ و قهر طولانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اوزش همینجوری بود فقط چون بعد عقد فهمیدم نشد طلاق بگیرم من خیلی بدنم درد میکرد اصن شوخی نکردم سر ...

یعنی چی دسته بزن داره؟ تورو زد برو پزشکی قانونی مدرک جمع کن به خانوادت گفتی؟ مرتیکه وحشی

19ماهشه اندازه شیطون بودنش برا همه عجیبه ولی این درک نمیکنه منوخوبییه زیادی ازش ندیدم تا وقتی خوبه ک ...

مشکل روانی داره که بچه یکسال ونیم ومیزنه اصلا طبیعی نیستا باهاش سرسنگین شو شاید آدم شد

خواب بچتوسعی کن تنظیم کنی یعنی چی ۱۱خوابیده ۳بیدارشده

خیلی سعی کردم ببین عزیزم اگ ساعت دوازده شب بخابه ساعت سه یا چهار بیدار میشه از اولش همین بود

منم از بی خوابی بخدا دارم روانی میشم😭😭😭😭

خیلی سعی کردم ببین عزیزم اگ ساعت دوازده شب بخابه ساعت سه یا چهار بیدار میشه از اولش همین بود منم از ...

واقعاسخته اینجوربه ضررخودبچه هست رشدش کم میشه بادکترمشورت نکردی؟

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

یعنی چی دسته بزن داره؟ تورو زد برو پزشکی قانونی مدرک جمع کن به خانوادت گفتی؟ مرتیکه وحشی

به خانوادم نگفتم ینی امیدی ندارم همشون میکن بساز پدر بچته

ولی من خستم خدایی میگفتم برم با چاقو بکشمش خیلی نفرت انگیزه

واقعاسخته اینجوربه ضررخودبچه هست رشدش کم میشه بادکترمشورت نکردی؟

دکتر گفت طبیعیه داروهایی داد گفت زیاد مصرف نشه درست میشه خوابش ولی نشد

نصف شبی بیدار میشه نزدیک یک ساعت گریه میکنه اصلنننن ی لحظه ساکت نمیشه تا زیحال میشه میخوابه

از اوزش همینجوری بود فقط چون بعد عقد فهمیدم نشد طلاق بگیرم من خیلی بدنم درد میکرد اصن شوخی نکردم سر ...

خب چرا بچه آوردید وقتی از اول اینجوری بود ای خدا

چی بگم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب چرا بچه آوردید وقتی از اول اینجوری بود ای خدا چی بگم

بچه نمیخواستم ینی نمیزاشتمم بهم دست بزنه میگفتم تا دیر نشده طلاقم بده

تا یه روز تهدید کرد زنگ میزنم میگم دخترتون باکره نیست