2777
2789
عنوان

دعوای بدی با شوهرم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 41 پست
به خانوادم نگفتم ینی امیدی ندارم همشون میکن بساز پدر بچتهولی من خستم خدایی میگفتم برم با چاقو بکشمش ...

بسم الله افسرده شدی شاید حواست به خودت باشه دنیا ارزش نداره به خاطرش بی افتی توی دردسر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا چیزی ازم نمونده هرکی میبینه میگ چرا اینجوری شدی😭

من از زندگیت خبر ندارم ولی از خواهری چیزی در طول روز کمک بگیر همه بچه دارن توی همین نی نی سایت زیادن ولی تلاششون رو میکنن به خودشون کمک کنن

من از زندگیت خبر ندارم ولی از خواهری چیزی در طول روز کمک بگیر همه بچه دارن توی همین نی نی سایت زیادن ...

پو شهر غریبم هیچکسو ندارم خانوادش هم اصلن باهام خوب نیستن کلن خانوادگی اجتماعی نیستن خیلی ادمای یوبسین

نه دیپلمم تموم بود که به زور دادنم به این مرتیکه اونم قول داد میزارم ادامه بدی بعد ازدواج زد زیرش 😭 ...

یه شغل خانگی شروع کن از تو اینستا ویوتیوب خیاطی یاد بگیر سعی کن مستقل شی خدا بزرگه ایشالا که همچی درست بشه ولی اگه بخوای جدا شی بدون درامد نمیتونی مجبوری بسوزی وبسازی سعی کن پول دربیاری

پو شهر غریبم هیچکسو ندارم خانوادش هم اصلن باهام خوب نیستن کلن خانوادگی اجتماعی نیستن خیلی ادمای یوبس ...

بچتو ببر پارک نمون توی خونه

توی پارک با مامانای دیگه آشنا میشی. اگه پارک نزدیکت نیست توی همون کوچه ای که هستی. خودت باید به خودتو زندگیت کمک کنی

همه سعیمو میکنم دیگ نمیتونم اینجوری ادامه بدم برام دعا کن 😭🙏

خدا کمکت کنه اول از همه سعی کن زندگیت ودرست کنی ویادت باشه هیچ چیز مهم تر از خودت نیست به فکر خودت باش بهت پول میده ؟ اگه میده جمع کن پس انداز کن اگه نمیده رو خرجی خونه بیشتر بگیر پی انداز کن من اصلا بااین کارا موافق نیستم ولی بعضی وقتا چاره ای نمیمونه

فایده نداره به زور بردمش مشاوره یکی از دکترایی که خودش خیلی قبولش داشت برگشته میکه دکتر خودش مشکل دا ...

تو ی مدت اخلاق تو عوض کن مهربون و با احترام رفتار کن اونم خوب میشه

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه