2777
2789

من ۲۸سالمه...ازدواجم کردم

تموم فامیلای خودم و شوهرم و دوستااام میدونن ک امسال من آزمون وکالت شرکت کردم

اما قبول نشدم و هنوز ب هیچکس نگفتم😭😭😭😭

فقط شوهرم میدونه و اونم ناراحت شد

خییییلی ناراحتم و استرس دارم ک چطور بهشون بگم قبول نشدم چون نصفشون حسودن و نصفشونم دوسدارن قبول بشم

بنظرتون چی بگم؟؟؟

خیلی وقت گذاشتم خیلی تلاش کردم اما نشد

خدا از طراح سوال نگذره نابودمون کرد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اونایی که حسودن بگو قبول شدم اما نتیجه باب میل من نبود برای همین میخوام دوباره تلاش کنم

به اونایی که میخواستن قبول بشی بگو مرسی که انقد بهم عشق و انگیزه دادید متاسفانه امسال موفق نشدم اما جا نمیزنم و دوباره تلاش میکنم اگه بدونم هنوزم کنارم هستید خیلی خوشحال تر میشم.

خیلی خجالت میکشمممم

عزیزم تلاش میکنی سال دیگه قبول میشی بعد هم خجالت چرا ؟ مگه اونا خوندن جات یا هزینه هات رو دادن که ازشون خجالت بکشی؟

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

عزیزم تلاش میکنی سال دیگه قبول میشی بعد هم خجالت چرا ؟ مگه اونا خوندن جات یا هزینه هات رو دادن که از ...

میترسم بگن بی عرضه بوده درحالیکه واااقعا تلاش کردم و طراح سوال ب هممون رکب بدی زد بخدا

خب چرا همه رو در جریان گذاشتی

باید چراغ خاموش حرکت میکردی

منم آزمون بانک دادم اما هیچکس جز خانوادم خبر ندارن

قبول هم نشدم از این نظر دیگه کسی هم متوجه نمیشه

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....