2777
2789
عنوان

امروز عجیب مغزم نمیکشه

39 بازدید | 2 پست

مرخصی گرفتم نشستم خونه

هیچ کاری نکردم

مغزم همراهی نمیکنه ابر سیاهی از افسردگی دورمه

فقط نشستم ی گوشه تنها کاری که کردم برای بچه ها صبحونه درست کردم حتی نتونستم خودم بخورم حس میکنم روحم دلش میخواد از تنم در بیاد بعد برگرده سمتش بگه اه این چی بود چه وحشتناک بود چقد بدو بدو چقد مشغله های بی فایده اخرش که چی! زندگی برام بی معنی و بی هدف و صد البته بی انگیزه شده

شما چطور سر میکنین حتی گریمم نمیاد دوست دارم دیگه نرم سر کار😭از ادما بیزارم از حرفاشون دغدغه هاشون اخلاقشون رفتارشون توقعاتشون اه ب پوچی و زوال رسیدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم زندگی همینه دیگه سختی داره خیلی من یکی اینقدر تو زندگیم سختی کشیدم فقط خدا میدونه

هم جسمی هم روحی هم خوداگاه هم ناخوداگاه اصن خالی شدم انقد خوابیدم که حالت تهوع گرفتم سردرگمم خدا کمک کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.