2777
2789
عنوان

❌چرا پسرای سی ساله میرن خواستگاری دخترای هجده٫نوزده ساله⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 108 پست

پسرای ۳۰ ساله میگن ما کار کردیم خونه خریدیم ماشین خریدیم

زحمت کشیدیم پس باید دختر جوون انتخاب کنیم که برامون حداقل ۱۰ سال بیشتر جوون بمونه و کار بده و وقتی پیر شدیم بتونه بهتر ازمون مراقبت کنه

یه همچین عقیده ای دارن

دخترای کم سن هم میگن جوونای الان بی عرضن پول ندارن ماشین ندارن به سن بالا شوهر میکنیم که همه چی داشته باشه😅🤣

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

دهه شصتی ها یه بخشیشون تباه شدن

مثلاً من بعد از طلاق رفتم با یه دهه پنجاهی ولی شوهرسابقم الان پارتنر دهه هشتادی داره

دوست های آقام همه با ۷۰ و۸۰ ازدواج کردن

دوستهای خانم هم یا سینگل یا با دهه ۵۰

حتی مورد شوگرددی هم داریم

انگار ما دهه شصتیها شخصیت هم رو اصلاح کردیم برای نسل قبل و بعد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چرا قبول میکنن؟

نمیدونم درکشون نمیکنم من خودم 20 سالمه بالای 30 رو رد میکنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
چیز خاصی رو از دست نمیدینیه پسر هول که زن رو فقط کالای جنسی میبینه فقط این سبکی ازدواج میکنه بیشتر د ...

یکی این و دلیل دیگش اینه کلا مردا به صورت طبیعی تنها دغدغشون اینه که ثروتمند و محبوب دیده بشن بین بقیه مردا. یکی از دلایل محبوبیت مردا بین هم اینه که ببین با یه زن جوون و مخصوصا زیبا توی رابطن (همه نه ولی یه درصد خیلی بالا این مدلین)

تو بخواهی می شود🌱

خودشون تو اون سن به اهدافشون رسیدن و تکمیل شدن برای زن گرفتن میرن سراغ ده دوازده سال کوچکتر از خودشو ...

که اونا هدفشونو با شوهره مطابقت بدن و در راستای اهداف اون تنظیم بشن؟

دخترای کم سن الان هم زبون دارن دومتر هم پر توقع هستن مگه نمیبینی تو سایت هرروز سر خرجی و گل و کادو د ...

زبون دو متر داشتن دلیل نمیشه که عقل هم داشته باشن. قدرت تشخیصشون در حد همون بچه کم سنه. پرتوقع بودنشون هم بخاطر همینه

اون دختر پونزده ساله هم اتفاقا خیلی زبون داشت ولی در نهایت به هیچ کارش نیومد و زندگیش از بین رفت

بنظرت چرا قبول میکنن؟

دلیل رو محترمانه گفتم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

شاید میگن ک دیگه ۳۰ به بالا دختر فرصت کمی برا بچه اوردن داره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من خاستگار ۳۰ ساله داشتم خودم ۲۳ سالمه با وجود این که اختلاف سنی زیادی نداشتیم ولی هب منو جای بچش میدونست بهم خیلی خیلی امر و نهی میکرد

پسرای ۳۰ ساله میگن ما کار کردیم خونه خریدیم ماشین خریدیم زحمت کشیدیم پس باید دختر جوون انتخاب کنیم ک ...

بدیش اینه وقتی شوهره از ریخت و اندام بیافته بجای مراقبت کردن طلاق میگیرن، اون اموال عزیزشم از دستش در میارن و میرن با یه جوان هم سن خودشون...

بدیش اینه وقتی شوهره از ریخت و اندام بیافته بجای مراقبت کردن طلاق میگیرن، اون اموال عزیزشم از دستش د ...

تو شهر های کوچیک دیدم اینجوری ازدواج میکنن

من خودم تو شهر کوچیک و نسبتا روستایی زندگی میکنیم

تو شهرای بزرگ مثل تهران بعید میدونم اینجوری ازدواج کنن