2777
2789
عنوان

قدم خیلی کوتاهه😭

668 بازدید | 71 پست

بچه ها بخدا بخدااا مسخره نمیکنم کاملا جدی ام یه موضوعی بدجور رفته تو مخم چند روزه و اونم قدم قبلنا فکمیکردم قدم نرماله اما الان همش متر دستمه جلو آینه ام هی خودمو میکشم همش به قدم فکمیکنم تو خانواده ما همه خیلی بلندن من کوتاه ترم از همه چون انقدر کوچیکتر بودم قوز میکردم و صاف واینمیستادم و تغذیه ام اوکی نبود زیاد رشد نکردم بابام همش بهم میگه کوتوله چند وقت پیش تو عروسی یه عکس با دخترای فامیل گرفتم من از همشون کوتاه ترم😭😭 قد بلند خیلی هیکل آدمو کشیده و قشنگ میکنه و لباسو خیییلی قشنگ نشون میده تروخدا بگین امکان افزایش قد هست؟ فقط و فقط پنج سانت میخوام بلندتر شم پنج سانتم بلند شم غنیمته راهکاری اگه دارین یا استفاده کردین که تو کوتاه مدت جواب بده بگین

۱۸ سالمه قدم ۱۶۷_۱۶۶😭

۱۶۶ کوتاهه؟عجب

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم تو سن شما ۵ سانت بشه رشد کرد

من ۱۵ سالگی بسکتبال رفتم به مدت دو سال از ۱۶۵ شدم ۱۷۱ الانم هیفده سالمه دیگه قدم رشد نمیکنه

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

167 کوتاهه؟!

من 169 هستم حس میکنم خیلی درازم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚