2777
2789
عنوان

قدم خیلی کوتاهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 71 پست
بخاطر قد رفتی یا کلا علاقه داشتی تو تیم بودی؟ کودک رو از چندسالگی خوبه فرستاد بسکتبال یا والیبال تا ...

هردوتاش بود یعنی خوب میتونستم بازی کنم ولی خب بیشتر واسه قدم رفتم

نمیدونم به خدا من پیوسته نمیرفتم از سال هفتم ۱۳ سالم بود تابستون ها میرفتم دو سال تا ۱۵ سالگی که بعدش برای دو سال ول نکردم دیگه ورزش رو

ولی همون سه ماه تابستون هم که میرفتم به وضوح تاثیرشو میفهمیدم کلا بسکتبال خیلی کمک میکنه

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میانگین قد زنای ایرانی زیر ۱۶۵ ههپس بالاش بلندهبرای مردای ایرانیم بالای ۱۷۵ بلنده

بالاتر بودن از میانگین به معنای قد بلندی نیس

بخوام کسیو مثال بزنم که بشناسی

مثلا هدیه تهران ۱۷۲ عه غول هستش؟ یا خیلی بلنده؟

عزمزمه درست صحبت کن شمام بلند محسوب نمیشی قد بالای ۱۷۰ بلند محسوب میشه

من ۱۷۰ ام دقیقا خودمو بلند نمیدونم تو مترو میبینم بلندتر از خودم یجوری میشم عاشق قد نیکول کیدمن ام

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بالاتر بودن از میانگین به معنای قد بلندی نیس بخوام کسیو مثال بزنم که بشناسی مثلا هدیه تهران ۱۷۲ عه غ ...

عزیزم غول نه ولی بله از میانگین بلند تره پس بلنده

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

عریزم فعلا که میبینی همه گفتن درضمن من دوست دارم قدم ۱۷۰ شه اینو گفتم از اول گفتم اگه راهکاری دارین ...

میدونم همه گفتن عزیزم😂 شمام دنبال همین بودی خوب همه ام درعین تعجب گفتن ، درضمن قد بلند یکی از اپشنای زیباییه نه کل زیبایی