بچه ها بخدا بخدااا مسخره نمیکنم کاملا جدی ام یه موضوعی بدجور رفته تو مخم چند روزه و اونم قدم قبلنا فکمیکردم قدم نرماله اما الان همش متر دستمه جلو آینه ام هی خودمو میکشم همش به قدم فکمیکنم تو خانواده ما همه خیلی بلندن من کوتاه ترم از همه چون انقدر کوچیکتر بودم قوز میکردم و صاف واینمیستادم و تغذیه ام اوکی نبود زیاد رشد نکردم بابام همش بهم میگه کوتوله چند وقت پیش تو عروسی یه عکس با دخترای فامیل گرفتم من از همشون کوتاه ترم😭😭 قد بلند خیلی هیکل آدمو کشیده و قشنگ میکنه و لباسو خیییلی قشنگ نشون میده تروخدا بگین امکان افزایش قد هست؟ فقط و فقط پنج سانت میخوام بلندتر شم پنج سانتم بلند شم غنیمته راهکاری اگه دارین یا استفاده کردین که تو کوتاه مدت جواب بده بگین
بخدا یجوری میگه کوتاهم ما رو ببینه میگه زیر زمینن اینا😂
هعی ارع
خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان!
دست هایتان را خواهد گرفت!
گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر.
کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک
روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد.
کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان
میشود وتمام ترس و
کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد.
کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی
شما که من آن شخص را معجزه ای از
،طرف خدا می نامم.
اینجوری میخاد اعتماد به نفس خودشو ببره بالا مارو میبره زیر سوال😂
میشود وتمام ترس و
،طرف خدا می نامم.
حالا من ۱۶۳ام میگم خیلی بلندم کاش کوتاهتر بودم کفش پاشنه دار نمیپوشم که بلند تر دیده نشم دیگه از قدت ...
منم دقیقا همین فکرو میکردم اما الان میبینم همه بازیگرا و مدلا و اونایی که خوش هیکل ۱۷۰ به بالان تو هر جمع سطح بالایی که میرم ازم بلندترن حتی همکلاسی هتم خیلیاشون ازم بلندترن بخدا دوست دارم حداقل ۱۷۰ باشم
میشود وتمام ترس و
،طرف خدا می نامم.
بچه ها شاید برای شما عجیب باشه وای بخدا تو خانواده ای که هنه بلند و خوش استایلن و تو از همه کوتاه تری و مسخرت میکنن این چیز عجیبی نیس اعتماد بنفس هرکی جای من باشه میاد پایین
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️