2777
2789
عنوان

دوباره برگشتم به ورژن غمگین خودم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 49 پست
کامل درکت میکنم اسی :)منم دقیقا وضعیت الانم مثل توعه .. ناامید بی هدف بی انگیزه و افسرده

توی رابطه ای؟

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

شاید باورت نشه ولی هر چیزی نهایت چند وقت خوشحالم میکنه مثلا باشگاه میرم اوایل خیلی خوب بود الان نه ی ...

دلیلش چیه

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت که خوبه میتونی یه هنری یاد بگیری یا میتونی رشتتو تغییر بدیالبته من شرایطتو نمیدونم

زبانم خوبه قبلا اموزشگاه درس میدادم واسه تغییر رشته هم دیره دو ترم دیگه مونده تموم شه کلا ☹️مشکل اینجاست ک اصلا دوس ندارم برم سرکار

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

🫤🫤

بچسب به رلت بخدا اون اینجوری رفتار کنی مث من میشه چون من اکسمو خیلی دوسش داشتم هی بد اخلاقی میکرد هی میکرد اخر سر کلا گزاشتمش کنار بهشم گفتم تو جز اینکه ولم کنی اهمیتی بهم ندی کاری نکردی اونم عین خیالش نبود دلش سنگ بود

دیدگاهتو درست کنمنم تا همین ۲ ساعت پیش فاز افسردگی گرفته بودمحالمم بدولی فهمیدم این لحظه ها ارزشش خی ...

همین الان از حموم اومدم تاپیک زدم🥲اون مودی ک توی ۲ ساعت عوض شه ک افسردگی نیست خواهر من

دلیلش بی هدفی و ناامیدی و اورثینک زیادهاگه ی روزی ب این نتیجه برسم ک دوسش ندارم تمومش میکنم ولی بعدش ...

خب ببین بیا به این فکر کن چی شده که زندگیت شده بی انگیزه ؛ناامیدی

فکر کن ببین ارزش داره این حالت؟

اگه آره ادامه بده

اگه ن

تغییر بده

باور کن میشه

ناامیدی سخته خیلیم سخته

ولی به چیزای خوب فکر کن

به همین پسر که قراره یه روزی همسرت شه

به خونه ایندت و..اینا خودش باعث انگیزه میشه

درضمن اگه تونستی حداقل ی بار نماز بخون با خدا حرف بزن

قلبت آروم میگیره

اینطوری نگو عزیزمخودتو دوس داشته باشمنم الان شرایطم درست مثل خودته و دارم میجنگم بلکه شاید حالم بهتر ...

ب قول یه نویسنده ک اسمشم یادم نیس میگفت غم هیچوقت پایان ندارد..

دلیلش چیه

گفتم دیگه افسردگی 🤦🏻♀️

افسردگیت رفع نشده بود فقط یه مدتی نا دیده گرفته بودیش ببین مشکل واقعی چیه

دقیقا

بخاطر هورمون های خوشحالی مثل دوپامین و سروتونین اینا ی مدت موقتا حالم خوب بود فقط💔

دقیقابخاطر هورمون های خوشحالی مثل دوپامین و سروتونین اینا ی مدت موقتا حالم خوب بود فقط💔

اره عزیزم یه مشاوره ی چیزی برو خیلی اروم هم رابطه رو ادامه بده افسردگیت به مرور رفع میشه

زبانم خوبه قبلا اموزشگاه درس میدادم واسه تغییر رشته هم دیره دو ترم دیگه مونده تموم شه کلا ☹️مشکل این ...

میفهمم چی میگی ولی این افسردگی اول اولش از یجایی شروع میشه دیگه

اره عزیزم یه مشاوره ی چیزی برو خیلی اروم هم رابطه رو ادامه بده افسردگیت به مرور رفع میشه

دوس دارم برم دکتر ولی خب اگه قرصای ضد افسردگی بده از اینا ک آدم بی حس میشه همین ی ذره احساسی ک مونده هم میترسم از دست بره🥲

میفهمم چی میگی ولی این افسردگی اول اولش از یجایی شروع میشه دیگه

من چند ساله درگیرشم منتها شدتش کم و زیاد میشه علت خاصی هم نداره واقعا فقط ب این نتیجه رسیدم ک زندگی خیلی بی ارزش تر از این حرفاس

دوس دارم برم دکتر ولی خب اگه قرصای ضد افسردگی بده از اینا ک آدم بی حس میشه همین ی ذره احساسی ک مونده ...

نه عزیزم قرص نخور برو روانشناس در حد درد و دل و اینکه بیشتر خودت رو بشناسی قرص چیه اینجا