2777
2789
عنوان

دوباره برگشتم به ورژن غمگین خودم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 49 پست
چجوری خب☹️

چیزایی ک خوشحالت میکنه پیدا کن

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی ندی بچه مردمو

طرف پسره نیاز داره ب عشق

ب محبت

اونم از نوع واقعیش

تلاش کن درس شی

دلیلی داره این حالت افسردگیت؟

اگه ن

برو تراپی یجای یکاری کن خودتو خوب کن

نتونستیم رابطه رو قطع کن

چند سالته گلیچرا بی هدف بی انگیزه

۲۰

نه رشتم درست و حسابیه نه حال و حوصله سرکار رفتن دارم نه حوصله خانوادمو دارم 💔

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

چقدر شبیه همیم :))

حالا من خودم هیچ پخی نیستما ولی شنیدم میگن افسردگیه بی دلیل از هوش زیاده☹️کاش هیچی حالیم نبود هعی

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

۲۰نه رشتم درست و حسابیه نه حال و حوصله سرکار رفتن دارم نه حوصله خانوادمو دارم 💔

سنت که خوبه میتونی یه هنری یاد بگیری یا میتونی رشتتو تغییر بدی

البته من شرایطتو نمیدونم

چیزایی ک خوشحالت میکنه پیدا کن

شاید باورت نشه ولی هر چیزی نهایت چند وقت خوشحالم میکنه مثلا باشگاه میرم اوایل خیلی خوب بود الان نه یا همین رابطم ک گفتم

۲۰نه رشتم درست و حسابیه نه حال و حوصله سرکار رفتن دارم نه حوصله خانوادمو دارم 💔

دیدگاهتو درست کن

منم تا همین ۲ ساعت پیش فاز افسردگی گرفته بودم

حالمم بد

ولی فهمیدم این لحظه ها ارزشش خیلی بالاتر از چیزیه که بخوام بی هیچ دلیلی حالم بد باشه

پاشو برو ی دوش بگیر

بعدشم ی اهنگ شاد بزار یکم حالت عوض شه

حالا من خودم هیچ پخی نیستما ولی شنیدم میگن افسردگیه بی دلیل از هوش زیاده☹️کاش هیچی حالیم نبود هعی

اینطوری نگو عزیزم

خودتو دوس داشته باش

منم الان شرایطم درست مثل خودته و دارم میجنگم بلکه شاید حالم بهتر بشه

صلوات بفرس خوب میشی

🫤🫤

بازی ندی بچه مردموطرف پسره نیاز داره ب عشقب محبتاونم از نوع واقعیشتلاش کن درس شیدلیلی داره این حالت ...

دلیلش بی هدفی و ناامیدی و اورثینک زیاده

اگه ی روزی ب این نتیجه برسم ک دوسش ندارم تمومش میکنم ولی بعدش خودمم محو میکنم از رو زمین چون اون اخرین انگیزم واسه ادامه زندگیه مسخرم بود💔

نتیجه اینکه هیچکس حال آدمو خوب نمیکنه جز خودش

بخدا