2777
2789
عنوان

دوباره برگشتم به ورژن غمگین خودم🙂

278 بازدید | 49 پست

خیلی دوسم داشت و داره

هفته های اول کلی هیجان داشتم چون اولین رابطم بود

دوپامینم رو هزار بود

با خودم گفتم دیگه همه چی حله

ولی یک ماه بیشتر خوشحالیم دووم نیاورد

خیلی دوسش دارما

ولی دلم واسش تنگ نمیشه

حوصله تکست دادن ندارم

ولی وقتی ک پیششم خوشحالم و عذاب وجدان میگیرم ک چرا وقتایی ک پیشم نیست دلم نمیخواد زیاد ببینمش

من دارم دوباره میشم همون دختر تقریبا افسرده و بی هدفه قبل دیدنش که فقط دلش میخواست بمیره

🙂💔

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رفتارش باعث این سردیت شده؟اتفاقی بینتون افتاده؟

نه اصلا

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

حواست باشه اگه میخوایش قدر بودنشو بدونی ..... که بعدا حسرتشو نخوری .

میترسم سرد شدنمو حس کنه و بذاره بره🥲بعضی رفتارام و حرفام فیکه که نفهمه دارم افسرده میشم دوباره

خدا ببخشه منو

ولی خب اول و اخر ک من باید ازدواج کنم از این خونه برم

چه بهتر که با کسی باشه ک دوسم داره☹️

چیشد که این شد

هیجانم فروکش کرد الان منطقی تر شدم اوایل یه کارایی میکردم که الان بهش فکر میکنم برگام میریزه

خب رابطت با منطقت جور در نمیاد

نه از دست کارای غیر منطقی خودم شاکی ام

وگرنه رابطمون گل و بلبله

منتها من ادم بی ذوق و افسرده ای ام💔

میترسم سرد شدنمو حس کنه و بذاره بره🥲بعضی رفتارام و حرفام فیکه که نفهمه دارم افسرده میشم دوبارهخدا ب ...

والا مننمیفهمم . اگه دوسش داری که باید خوشحال باشی و قدرشو بدونی که هسن، اگرم نداری که دیگه ناراحتی نداره اگه بره . حس جواب دادن ندارم خودم حالم خوش نیس لطفا دیگه ریپلای نزنید😔

ناراحت نباش پیشیییییی خوشحالیتو خودت بدست بیار

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

دلیلی داره این حالت افسردگیت

بی هدفی ناامیدی.دلیل خاصی ک فکر کنی نیست🥲

ناراحت نباش پیشیییییی خوشحالیتو خودت بدست بیار

چجوری خب☹️