2777
2789
عنوان

تزریق مزوژل یا روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 50 پست
من یه بار زنگ زدم دفتر مرجع تقلید پرسیدم گفت خانواده شوهر رحم تو محسوب نمی شن پس اگه با خانواده شوهر ...

از شما خیلی خوشم میاد تو تاپیکا همیشه نظرات منطقی و عاقلانه میذارین😍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر بار بوتاکس می زنم دچار سردرد شدید میشم الان تقریبا اثرش رفته و سردرد هام بهتر شده و واقعا فعلا ...

من جای شما باشم به هیچ وجه پامو خونشون نمیذارم مگه عید تا عید...و کاملا سرد و رسمی .اینجور آدما متاسفانه هیچ وقت درست نمیشن مگه اینکه شمام جلوشون در بیای و جواب بدی و از خودت دفاع کنی

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ممنون عزیزم نظرت خیلی مفید بود امیدوارم بتونم حرف خودمو بزنم اون جا قفل کردم چون باید می رفتم صبحانه ...

آدمای خودشیفته نیاز دارن ک بشنون ک خیلی خوبن و عاقلن و وارشون خیلی درسته

من وقتی اینو فهمیدم همین کارو کردم با همسرم الان تو هر کاری همون چیزیو انجام میده ک من دوس دارم اما تهش من یجور نشون میدم ک انگار نظر خودشه و ازش تشکر میکنم ک انقد عاقله و درست تصمیم میگیره یا هی بوسش میکنم و میگم چقد تو خوبی ک ب نظرم احترام گذاشتی و فلان کارو کردی خیلی خوشحالم و اینو بارها ب شکل های مختلف میگم

فقط با زیرکی نذار خاتوادش دوباره جا پاشون سفت بشه تو زندگیتون

از موضع قدرتم حرف نزن آروم و شمرده و یجوری ک خیلی هم خودشو دوس داری هم خانوادشو ولی تاکید کن ک آرامش الان زندگیتون خیلی خیلی برات مهم تره

من یه بار زنگ زدم دفتر مرجع تقلید پرسیدم گفت خانواده شوهر رحم تو محسوب نمی شن پس اگه با خانواده شوهر ...

کاملا درک می کنم چی می گی کاملا

من به هییچ وجه مانع رفتن بجه ها نیستم خودشون هیچ محبتی نسبت به عمو و عمه و مادربزرگ و پدربزرگ ندارن چون محبتی ندیدن و وابسته نیستن به اونا .

اگر م گاهی می رفتن به خاطر دختر عمو و عمه ها بود که هم سن هستن که باهم بازی کنن . من اون خواهر زاده ها و برادرزاده هاشو هم خییلی دوست دارم و محاله منو ببینن و بغلم نپرن و ماچ و .. همیشه هم زن دایی جون و زن دایی خوسگله و . راه زبونشون هست 😅 یکی شو چند وفت پیش تو خیابون دیدم ۱۰ بار بعلم کرد و گفت چقدر دلم برات تنگ شده زندایی و به زور جلوی اشکاشو گرفته بود .. چون تو این سالها منم با اونا خوب بودم ولی نفرت مادربزرگ بین همه جدایی انداخت برخلاف چیری که عقیده داره که میگه خانواده رو در هم جمع کردم !!!

من جای شما باشم به هیچ وجه پامو خونشون نمیذارم مگه عید تا عید...و کاملا سرد و رسمی .اینجور آدما متاس ...

نه می دونم درست نمیشن خوب می دونم چون تجربه اشو دارم .

فقط نمی خوام اشتباه گذشته رو تکرار کنم .

آدمای خودشیفته نیاز دارن ک بشنون ک خیلی خوبن و عاقلن و وارشون خیلی درستهمن وقتی اینو فهمیدم همین کار ...

دقیقا همسر منم خودشیفته هست

و فقط با زبون و تعریف باید باهاش حرف بزنی اما برای تو دریغ از محبت کلامی و یا ...

مسکل اصلی من با خانوادس این بود که من می گفتم باید حریم باشه . اونا مب گفت نه!!

مثلا نصف شب می گفتن بریم مهمونی یا ما بیایم !!!!

یهویی دسته جمعی قاطی پاتی مسافرت !!!

ریز درامد همه بچه ها و خصوصا هنسرم رو باید بدونن!!!

هنیشه در خونم وقت و بی وقت به روشون باز باشه!

می گفتم زنگ بزنید بیاید

خونه من شهر بازی بچه هاتون نیست

دقیقا همسر منم خودشیفته هست و فقط با زبون و تعریف باید باهاش حرف بزنی اما برای تو دریغ از محبت کلامی ...

این بخاطر عدم مدیریت همسرته

کم کم ب زبون بگیر اینم درست میشه

بازم من دقیق نمیدونم مشکلتونو اما مشکل عمده من کارای خانوادش بود

خودش بی نهایت خوبه هم همسر خوبیه هم پدر خوبیه اگ بذارن هم از نظر مالی تو رفاه زیادی هستیم و من بخاطر اینا تصمیم گرفتم ک بمونم

تازه من تو یه ساختمون با خانواده همسرمم همین که جدایی خیلی جلویی

مزو مارک کیارا پروفایلو هم که مارکش مشخصه همون هایی که تو سایت بزنی میاد.

منم قصد دارم بزنم یکیو دیدم دو سه ساله هر چهار ماه میزنه انگار بیست سالشه

ولی هزینه شم زیاده هر چند کفش و لباس و روتین هم گرونه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
نه می دونم درست نمیشن خوب می دونم چون تجربه اشو دارم .فقط نمی خوام اشتباه گذشته رو تکرار کنم .

آره حق داری.ولی مشخصه آدم عاقلی هستی و مطمینم این دفعه از پسشون بر میای فقط حواست باشه خیلی خیلی برای خودت ارزش قائل شو و اولویتت خودت و خودت و بچه هات باشن❤️❤️