2777
2789
عنوان

تزریق مزوژل یا روتین پوستی

273 بازدید | 50 پست

دکتر برای تزریق ۵ تومن می گیره و گفته ۲ جلسه بیا و هر بار ۵ تومن مدت مانوگاری ۶ تا ۹ ماه

کمک به جوانسازی و لیفت و ابرسانی و ..

کلا صورت بدون این که پف کنه و بد شکل بشه برمی گرده به چنددسال پیش تر خودت و سرحال تر هست و ..ولی هرر۶ ماه باید تکرار بشه و با قیمت دلار بالا هم می ره

ولی اگر خودم سرم ویتامین سی و رتینول ( لیفت و جوان ساز) بخرم و ابرسان مارک خوب حدودا همون ۵ میشه ..

برای دو تا ۳ ماه

ولی مدت زمان بیشتری طول میکشه تا پوست خودشو تشون بده ولی جزو روتین میشه و کار عمیق تری انجام می ده...ولی تزریق سریعتر خودشو تشون می ده و بعد از یک ماه تاثیرش معلومه ولی موقت!

حالا اگر شما جای من بودید تقریبا هزینه هر دو مشابه در میاد نسبتا

کدوم رو ترجیح می دادید ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندین جلسه مزوتراپی رفتم اصلا یه چیز دیگه است قابل مقایسه با روتین نیست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

قطعا باکرم اینچیزا ب پوستم میرسیدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

روتین فقط ظاهر پوست تمیز می کنه

مزو از درون پوستت تو پر و شفاف و جوندار و سفت می کنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من چندین جلسه مزوتراپی رفتم اصلا یه چیز دیگه است قابل مقایسه با روتین نیست

من پوستم انگار کدر شده دست میکشم نرم نیست..

یکم لک کمرنگ قهوه ای ناشی از جوش دارم

بنظرتون برام موثره؟ چند جلسه برم عالی میشم

ماندگاریش چقدره

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

حالا تزریق مطمعنی اینجور ک میگی اثرمیزاره؟ دوستم تزریق کرد مزو ژل هیچ تغیری نکرد بهترینش پیش دکترزد ...

من فعلا تزریق نکردم چون حقیقتا گفتم یکم صبر کنم

پروفایلو ۱۲ تومن

مزوژل معمولی ۵

جالپرو ۹ تومن گفتن

گه پروفایلو بهتره اونم ۳ جلسه و هر بار همین مبلغ !!! که خییلی زیاد میشه

حالا تزریق مطمعنی اینجور ک میگی اثرمیزاره؟ دوستم تزریق کرد مزو ژل هیچ تغیری نکرد بهترینش پیش دکترزد ...

ببین مزوتراپی باید ۴ الی ۵ جلسه بری با یه جلسه فایده نداره ولی واقعا پوست تغییر می ده. اثرش هم موندگار تر هست