2777
2789
عنوان

تزریق مزوژل یا روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملیون ها پول خرج کردم در این راه واقعا واقعا واقعا تاثیر یک درصد نداره فقط تجارت هست اما مزوژل تاثیر ...

من الان ۴۰ سالم هست

پوست خوبی. هم دارم ولی حس می کنم داره یواش یواش می افته

بابا محصولات ایرانی تاثیر ندارن خارجیام گرونن و فیک اصصصصلا ب جرئت میگم روتین پوستی فقط تلقین ، نهای ...

دقیقا من هم چند ساله که از بهترین برند ها استفاده میکنم و نتیجه خاصی ندیدم

فقط جلوگیری از پیریه.

برند اوردینری و اکسیس وای اگه اصلش رو پیدا کنی محشره واقعا بعد ۳ماه صورت رو بهتر میکنه

ولی بله مشکل اینجاست که اصلش به سختی پیدا میشه و درکل انتظار معجزه نباید داشته باشیم

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من پوستم انگار کدر شده دست میکشم نرم نیست..یکم لک کمرنگ قهوه ای ناشی از جوش دارمبنظرتون برام موثره؟ ...

ببین باید بری دکتر اون کوکتل ویتامینی که می زنه بسته به نیاز پوستت هست. مثل کوکتل جوان کننده یا ضد لک یا روشن کننده یا لیفت کننده یا ...

برای لک جوش می تونی میکرونیدلینگ انجام بدی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین باید بری دکتر اون کوکتل ویتامینی که می زنه بسته به نیاز پوستت هست. مثل کوکتل جوان کننده یا ضد ...

کاملا درسته

بسیار ممنونم

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

مرتب بعد شش ماه هی باید بزنی دیکه چون اثرش نهایت شش ماهه

من هر بار بوتاکس می زنم دچار سردرد شدید میشم

الان تقریبا اثرش رفته و سردرد هام بهتر شده

و واقعا فعلا به هیچ وجه قصد بوتاکس ندارم

من هر بار بوتاکس می زنم دچار سردرد شدید میشم الان تقریبا اثرش رفته و سردرد هام بهتر شده و واقعا فعلا ...

بوتاکس رو برای رهایی از سردرد توصیه میکنن متخصصان تعجب میکنم از حرفتون

من برخلاف همه میگم اگ آشتی کردین و قرار شد رفت و آمد کنبد ب هیییییییچ عنوان نذار تنها بره و بیاد

حتما حتما همراهش برو

احترام مادرشوهرتو نگهدار امااااا اگ چیزی گفتن در کمال احترام و با حفظ خونسردی جوابشونو بده

از قبل با شوهرت حرف بزن با حالت آروم

بهش بگو من از این شرایط قهر و ناراحتی راضی نیستم

خانوادتو دوست دارم اما ب هیچ قیمتی حاضر نیستم آرامش الانمونو از دست بدم

توجه و محبت تو منو دوباره ب زندگی برگردوند پس بیا با حفظ حریم برای زندگیمون هم از باهم بودنمون لذت ببریم هم از خانواده هامون

مشکلات قبل ما همش بخاطر این بود ک من و تو کنار هم نبودیم و نتونستیم مدیریت کنیم الان داریم از زندگیمون لذت میبریم و آرامش داریم و کنار هم خوشیم فقط بخاطر اینه ک من و تو کنار همیم و اجازه دخالت ب کسی نمیدیم

از این ب بعد نذاریم از کار ها اتفاقات خونمون خانواده ها چیزی متوجه بشن هرجا ک نیازه بهشون بگیم باهم مشورت میکنیم و بعد در جریان میذاریمشون

من دارم با یه خانواده خودشیفته زندگی میکنم بر اساس تجربم بهت گفتم من موندنم دلایلی داشت همه هم متعجبن ک چطور موندم چون ب شدت آدم مغروریم ولی اینطور ب نتیجه رسیدم

من یه بار زنگ زدم دفتر مرجع تقلید پرسیدم گفت خانواده شوهر رحم تو محسوب نمی شن پس اگه با خانواده شوهر رفت و آمد نکنی از لحاظ شرعی هیچ مشکلی نداری ولی گفت بچه هات باید بزاری برند خانواده پدری شون ببینند. بعد گفتم اخه شوهرم به بهونه بچه ها می کشونند اونجا و پرش می کنند! گفت اگه این طوری هست پس لازم نیست بچه هات هم بفرستی که اونها رو ببینند، گفت هدف اصلی تو باید حفظ ازدواج و آرامش زندگی مشترک باشه. اون دید و بازدیدها هدف های فرعی هستند!

خودم هم یه مشاوره رفتم می گفت باید رفت و آمد کنی بچه عمو می خواد عمه می خواد مادربزرگ می خواد بعد که امدم خونه به این فکر کردم که بچه در درجه اول یه مادر سالم می خواد یه محیط آرامش بخش تو خونه می خواد

کلا مشاورهای یه روتین ثابت دارن که باید همه رو کنار هم نگه دارند اگه هم نشد پول می گیرند و مشاوره طلاق می دن و این من و بچه هام هستیم که زندگی امون نابود می شه و باید با تبعاتش کنار بیاییم

اون قضیه آشتی کنون هم اصلا برات مهم نباشه من تا حالا ده بار آشتی کنون رفتم دست و روبوسی می کنم یه سلام و احوال پرسی عادی چهار تا حرف ساده و موقع برگشت خیلی سر خداحافظی می کنم و برمی گردم بعد هم دیگه نه زنگی و نه تماسی (کلا بلاک کردم که اونها هم نتونند تماس بگیرند)

چون یه دست و روبوسی می کنم که قرار نیست برم بشینم تو بغلش! (اگه ادم بودن منم مجبور به همچین کارهایی نمی شدم)

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!