2777
2789
عنوان

اینترنت شما هم زود تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
6گیگ ماهی میگیرم 😐

چ خوب

گوشیتون شیائومی نیست؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

اینبار ۱۰ گیگ گرفتم ۴ روزه تموم شد

یعنی هفته ای ۷۰ -۸۰ هزار تومن باید خرج این اینترنت بی پدر کنم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدتها روزانه 7,8 گیگ مصرف میشه فقط هم سایت میام

😳😳😳من ماه پیش همش سایت بودم یه ماهه اینقدر مصرف کردم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اسی منم برا همین موضوع تاپیک زدمفکر میکردم فقط منم که اینجوری شدم😂💔

چ جالب 😅

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

چ جالب 😅

یدور بعد مدت ها اینترنت خریدم

یهو دیدم چهار روز نشده تموم شد

این سری هم با کلی قناعت و سعی برا کمتر اومدن سر هشت روز تموم شد😂

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

نمیدونم چرا اینطور شده کلی پول اینترنت دارم میدم

اینستا مصرفش بالاست

البته من قبلا با گوشی قدیمیم تو به ساعت 100,مگ استفاده میکردم الان که گوی جدید گرفتم تو بیست دیقه 100مگ میره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊