2777
2789
عنوان

تزریق مزوژل یا روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 50 پست
این بخاطر عدم مدیریت همسرتهکم کم ب زبون بگیر اینم درست میشهبازم من دقیق نمیدونم مشکلتونو اما مشکل عم ...

بله به خاطر عدم مدیریت ایشون بود ..

دقیقا ولی خوب دودش رفت تو چشم من !!!

خانواده همسرم انتظار داشتن لحظه به لحظه گزارش زندگی بدیم هنسرم انجام می داد من مخالف بودم

انتظار داشنن تمام مسافرت ها باهم باشیم هر شب پارک هر شب مهمونی هرررشب !

وو.

. خیلی چیزای دیگه . همسرم به خاطر خدمات وقت نمی کرد سر کار بره همیشه بی پول بودیم همیشه هیجی تو یخچال نبود

مادرش می گفت تو زن نیستی والا باید یخچالت پر بود !!!!!

منم قصد دارم بزنم یکیو دیدم دو سه ساله هر چهار ماه میزنه انگار بیست سالشهولی هزینه شم زیاده هر چند ک ...

خوب هزینه بالایی داری

فعلا چنددتا سرم پوستی مارک خوب سفارش دادم چند روز دیکه دستم می رسه . نزدیک ۶ تومن شد.

ببینم چی میشه اگر جیزی که می خواستم شد ادامه می دم نشد می رم تزریق . البته اللن نه حداقل ۶ ماه بعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب هزینه بالایی داری فعلا چنددتا سرم پوستی مارک خوب سفارش دادم چند روز دیکه دستم می رسه . نزدیک ۶ ت ...

بار اول مزوژل بزنی گویا بیست روز بعد یبار دیگه بزنی بعد هر ۶ماه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
نه می دونم درست نمیشن خوب می دونم چون تجربه اشو دارم .فقط نمی خوام اشتباه گذشته رو تکرار کنم .

به قول مشاور گذشته دیگه تکرار نمی شه چون تو دیگه اون آدم قبل نیستی!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!