2777
2789

بچها اول از همه نفری یه تبریک بگید حالم خوب شه

خیلی برام سخت گذشت روز هایی که اقدام بودم و بی بی چک میزدم و منفی میشد و منم که اشکم لب مشکل بووود خلاصه که از این دکتر به اون دکتر کلی دارو مصرف کردم و نتیجه نگرفتم آخرش دوستم منو به یه دکتری معرفی کرد و نا امید بودم خدا رو شکر بت زیر نظرش بودن و مصرف دارو با مشکل پلی کیستیک بلاخره خدا بهم نعمتش بهم داد ماهی که پریودم عقب افتاد هم بی بی نزدم گفتم الانه که پریود شم و تو ذوقم بخوره خلاصه که بعد از دو روز لکه میدیدم و پریود نمیشدم این 2 روز رسید به 10 روز یادمه ده روز که عقب انداختم شوهرم بهم شبش گفت برم از داروخانه بی بی بگیرم گفتمش من ماه گذشته هم 7 روز عقب انداختم بعدشم پریود شدم بعدم الان شبه ..میگن با ادرار صبح بی بی چک نشون میده خلاصه که شوهرم گفت خب دوتا میگیرم یکی الان بزن یکی صبح دیگه رفت برام گرفت و اومد منم رومو کردم به آسمون گفتم خدایا راضیم به رضای تو یا امام رضا اگه این بار بی بی چکه مثبت شد من با بچم میام پا بوست🥲😭😭 و در عین نا باوری تا زدم در جا دو تا خط افتاد دیگه شوهرم رفته بود جلو تلویزیون لم داده بود داشت فیلم میدید با جیغ رفتم گفتم مثبتتتت شد و گریه کردم خیلی شب خوبی بود خیلی 🥹🥹🥹 حالا تو سنو انتی بهم احتمال پسر ذاد ب نظرتون تا انومالی صبر کنم یا برم سیسمونی بخرم خیلی هیجان دارم.. انشالا قسمت همه منتظرا ترو خدا برام دعا کنید که به سلامتی بغلش کنم چون جفتم پایین هست و خیلی استرس دارم🫶🥲ماچ بهتون

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عالی مبارکه .انشالله قدمش خیر باشه خوشبخت باشید

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی خیلی مبارکه . الهی چه دختر چه پسر فرزند سالم و صالحی بشه براتون . نور چشم و قوت قلبتون باشه .

برای سیسمونی هم صبر کن هم جفتت پایینه هم الان هوا سرده دور از جون مریض نشی جنسیت نی نی هم قطعی بشه بهتره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وای خیلی مبارکه عزیزم انشالله خدا پناه خودت و نی نی باشه و در کمال سلامت این ۹ ماه رو به پایان برسونین💖🪷🤲🏽😍🥰🌺 نصیب همه منتظرا

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی