2777
2789
عنوان

چرا مازن ها اینجوری هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 37 پست
🤣🤣نه تا حالا بهش نگفتم با کی حرف بزن نزن آزاده بابا تازه گوشت های تو غذا هم اول مال خودمه مرد بالا ...

ما اینجا زن هایی داریم که به بچه های خودشون حسادت میکنن میگن چرا شوهرمو بغل میکنن میخوابن یا به زور میخوان بچه ها جدا کنن یا اونا بیشتر اصرار دارن مرد ها جدا نخوابن یا اینجا گسی بود میگفت کارمند شوهرم براش غذا آورده من باید حواسم جمع کنم یا یکی میگفت رفتیم خونه مادر شوهرم شوهرم بعدازظهر یک چرت زده خواهرشوهرم چرا رفت کنارش خوابید یا مرد متاهل به یک دختر دیگه علاقه مند میشه میگن مرد مقصر نیست او دلسوز زنش نیست اون دختر مقصره باید دلش برای زنش بسوزه

بعد احساسات زن میشه تشریح کنی،چیه

این که مقایسه نشه .....کاری نکنی که ناراحت شه...مناسبت هارو جدی بگیری ......پیش بقیه نمیخواد بالا ببریش ولی پایینم نیارش ....کاری میخواد انجام بده هی نزنی تو سرش تو نمیتونی یا نه نمیخواد سردش نکن از وجود خودت و خودش تو زندگی .......کار اشتباهی میکنه حتما گوش زد کن ولی نه با زدن و فوش دادن و اینا کافیه یکم اخم بکنی بگی آره فلان کارت بده اونم تو خلوت نه تو جمع .....بعضی مردا خانوادشون میبینن جوگیر میشن و میگن بزار خودی نشون بدیم و با تیکه متلک به زن مثلا دارن خودی نشون میدن زنم چون ساکته فک میکنه دیگه حق با اونه هرچی میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خصوصیات یک جامعه مردسالار جهان سومی همینهمتاسفم ولی واقعیت تلخه

باسه شما م انقدر خود تحقیر نباش که تا تکون میخوری بزنی تو سر خودت و زنای جامعه ات و مردمت و هی به خودت بگی جهان سومی...

باسه شما م انقدر خود تحقیر نباش که تا تکون میخوری بزنی تو سر خودت و زنای جامعه ات و مردمت و هی به خو ...

خب واقعیت هست طرز تفکر بعضی زن ها ببین مثلا الان اکثر زن ها نسل جدید تحصیلکرده هستن

ما اینجا زن هایی داریم که به بچه های خودشون حسادت میکنن میگن چرا شوهرمو بغل میکنن میخوابن یا به زور ...

عقلشون نمیکشه شاید اون دختر نمیدونه این آقا متاهله اگر میدونه که بحثش جدایه مثلا فامیل باشه بله اینجا هم زن هم مرد گناه کارن زنای دیگه که گیر میدن فلانی برا شوهرم غذا آورد یا پیشش خوابید یا خیلی چیزای دیگه باید خود همسرش هواسش باشه که مثلاً همکار غذا آورد صمیمانه قدر دانی کنه و قبول نکنه چون میدونه حتی نه برای همسرش بلکه تو محیط کاری هم سوءتفاهم پیش میاد و هی جریان بزرگ و بزرگ تر میشه ....و هر اتفاقی تو محیط کاری میفته چه زن چه مرد نباید هلهله کنند راه بیفتند جار بزنن آره امروز خانم فلانی اینجوری کرد .........کار مرد اینجا واااقعا اشتباهه واقعا زشته .....و یا بچه هاشون حساسیت نشون میدن واقعا نمیدونم چرا این کارو میکنن ولی من خودم همسرم بچه هارو جدا کرد میگفت خوب نیست زشته اینجا بخوابن

با تاپیکت خیلی موافقم تو همین نی نی سایت روزانه هزار بار میبینیم که یه نفر با شوهرش که مثل ادمیزاد بلد نیست رفتار کنه مشکل داره و اکثر خانوما میان یا میگن مشکل از توعه که بلد نبودی زندگیتو درست کنی یا میان میگن لباس خوشگل بپوش فلان کن که این گاوو برا یه شبم که شده ادم کنی 😐کلا به زن به چشم انسان که حق داره زندگی خوب داشته باشه نگاه نمیکنن همیشه زنه باید تلاش کنه همه چیو درست کنه

عقلشون نمیکشه شاید اون دختر نمیدونه این آقا متاهله اگر میدونه که بحثش جدایه مثلا فامیل باشه بله اینج ...

یعنی خواهر اون مرد بعدازظهر یک ساعت پیش برادرش خوابید مرد باید بلند بشه چرا چون خواهرش او رو میخوره؟؟؟؟؟