2777
2789
عنوان

چرا مازن ها اینجوری هستیم

395 بازدید | 37 پست

فکر میکنیم مرد ها بالاتر ارزشمندتر از ما زن هاهستن یا بعدازدواج خانومه که حواسش،جمع میکنه یک وقت شوهرش جایی نره کاری نکنه کسی سمتش،نیاد ولی مرد عین خیالش هم نیست که زنش از،دست بده حتی،جداکردن بچه ها از یک سنی به بعد اصرار مادرهاست تا پدرها یا مرد خیانت،میکنه مرد مقصر،نمیدونیم همه رومیندازیم گردن اونی که آمده با مرد متاهل وارد رابطه شده واقعا چرا یعنی،مردها واقعا بالاتر از زن ها هستن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا بالاتر از زن ها نیستن

خانما خودشون رو پایین تر میبینند

انقدری موقع خیانت و تجاوز و همه چی خود خانما حق رو به مرد دادن که الان مردا هم این چیزارو حق خودشون میدونند و به اشتباه بودن کارشون اعتراف نمیکنند

اگر دو سه بار مردم دهن همچین آدمی رو سرویس میکردند انقدر قبح بعضی چیزا نمیریخت !

اینجا ربطی به برتر دونستن نداره خانما میخوان فرافکنی کنن بگن همسرما خوبه یکی دیگه زیرپاش نشسته چون دلشون نمیخواد قبول کنن همسرشون شوهر خوبی نبوده خانما جایی مرد رو برتر میدونن که برای جنسیت بچشون تلاش میکنن و جنین دخترو سقط میکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه ولی چون این زن هست که نیاز به تکیه گاه و حامی داره بیشتر حواسش رو جمع میکنه و اینکه زن مسئولیت پذیرتر هست خونه دوست دارتره. کلا زن چون حس مسئولیت پذیریش بیشتره و جزئیات رو بیشتر متوجه میشه واسه اون به خاطر از هم نپوشیدن زندگیش بیشتر تلاش میکنه مردها کلی بین هستند احساسی نیستند

مثلا ما خانومها بیشتر به خودمون و انداممون توجه میکنیم ولی مردها نه با همون شکم گندشون به خودشون افتخار میکنند و اعتماد به نفسشون زیاده خانومها همیشه به بکر خونه و خانواده هستند درس بچه ها و غذا و لباسشون ولی مردها اصلا

واسه همونه که زن همیشه مراقب مرد هست نکنه خیانت کنه نکنه دوستم نداشته باشه و این افکار به خاطر خودش نیست به خاطر حفظ خانواده هست

چه ربطی به احساسات داره

من به شخصه همسرمو خیییلی دوس دارم حاضر نیستم خم به ابروش بیاد، دوس دارم همیشه خوشحال باشه و چیزی تو دلش نمونه

ولی اون بهم خیانت. میکنه💔

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️