2777
2789
عنوان

خودکشی زیاد شده🔴بچه ها رو اینطوری تربیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 42 پست
عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی

ربط که داره ولی خب شامل همه میشه باید جنگید

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید بچه بیارن

تو وضعیتت داغون باشه ولی هعی به بچه امید بدی مگه میشه؟

نه اصلا نمیشه بچه اگه زندگیش خوب باشه شرایطش خوب باشه خودش خوشحال میمونه به زندگی امید وار میشه

ولی فیلم ها هم اثر میذارن تو فامیلمون دختر 18 ساله رفته یه فیلم هست اسمش خاطرات ۱۸ سالگی اونو دیده خودکشی کرده ولی ناموفق بوده خودش تعریف میکرد برامون

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

میگفتی خو غلط کردی منو زاییدی حق نداره اینو بگه چطور دلش میاد...وااااعزیزم دنیا قشنگیاشو داره برا خو ...

ممنونم عزیزم ❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی

من عزیز تو نیستم یک دو دلم میخواد اینجوری جواب بدم تورو سننه ؟تحمل شنیدن جواب نداری تایپک نزن

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

بله خیلی قشنگه

مهم اینه دیدت چطور باشه همینکه به دخترام نگاه میکنم امیدوار به زندگی میشم همینکه در کنار همسرم ودخترام سوار پراید تا پارک میریم امیدوار میشم وخدارو شکر میکنم

فقط باید دیدتو عوض کنی

همینکه چایی دم میکنم میخورم حس خوب میگیرم خدارو شکر میکنم

زندگی رو سخت بگیری سخت میشه رفیق

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

من عزیز تو نیستم یک دو دلم میخواد اینجوری جواب بدم تورو سننه ؟تحمل شنیدن جواب نداری تایپک نزن

بله ببخشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

امید نباید کاذب باشه

باید واقعا جای امیدی باشه

این راهکار شما به درد وقتی میخوره که بچه ها به طور غیر واقعی و بی دلیل منفی باف باشند نه وقتی حق دارن...

امید چی رو بهشون بدیم دقیقا تو این مملکت؟