2777
2789
عنوان

خودکشی زیاد شده🔴بچه ها رو اینطوری تربیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 42 پست

ی مدت طرف ماچقدر ززیادشده بود الانم هس ولی کمار قبل اخربن بارش ۱ماه کمتره ک پسره خودشو دارزده ویه دختر

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این افکار ی بازه سنی داره آدم دنبال چراها میگرده دنبال خدا و هدف آفرینش و.. و چون عقل محدوده نمیتونه براش جواب پیدا کنه، آدم تو نوجوونی ب پوچی میرسه

و اگه خانواده هم تحت فشار روانی بذاره طرف بخاطر دوره بلوغ و بحران روحی و چراهای پاسخ داده نشده انبار باروت میشه و دست ب این اقدام میزنه..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

امید واهی خودش میتونه بزرگترین دلیل خود کشی باشه

اتفاقا به بچه ها باید یاد داد هر خواستنی توانستن نیست

یه وقتایی همه تلاشت رو میکنی و بازم نمیشه اونجاست ک باید پررو باشی و به زندگیت ادامه بدی

باید یاد داد نه تنها به مو میرسه بلکه پاره هم میشه

باید یاد داد زندگی همش شد شد شد نیست یه وقتایی هم اقا من همه کار کردم ولی نشده

باید اول صفر تا صد ناامیدی و شکست رو یاد داد ک بشه از تو دلش درس امید و آرامش رو یاد گرفت

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بله خیلی ام عالی منظور من چیز دیگه ای بود ولی 🤝

منم فهمیدم تا اشاره کنیم تعلیق میشیم ولی همه گرفتاریم و..

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اینو نگو . بگو اگه خودت امید نداری به چه امیدی بچه میاری ؟!!

اگه منظورت منم که مجردم چقدر از خاورمیانه راضی هستین نمیدونستم اینقدر طرفدار داره من منظور چیز دیگه بود کلا

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

عزیز، اخه اینمشد جواب؟خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی

یعنی میخوای بگی محل زندگی و اقتصاد و جامعه بی تاثیره؟ خب حرف نزن وقتی در این حد نمیفهمی

اعصاب آدمو خرد میکنید تو این سایت یه مشت آدم مفرح خجسته ریختن معلوم نیست کجا زندگی میکنند میان تاپیکای عجیب میزنن شما کی هستید اصلا؟ با اعتماد به نفس ادعاهایی میکنید که روانشناس ها دقیقا عکسش رو ثابت کردند دیگه بچه دو ساله هم میفهمه تاثیر محیط و دستیابی به اهداف و مهیا بودن بستر رشد چقدر در میل به زندگی و امید موثره تو میگی نیست؟

شاید نامربوط باشه

خودکشی یه عامل نداره، تجمعی از چندین عامل هست، تربیت، ژنتیک، رفتار خانواده، نازپرورده بودن، فشار زیاد تو زندگی. واقعا به نسخه هم نداره. من شخص عزیزی میشناسم حدود ۱ سال پیش خودکشی کرد. دوستی گفتن معنویات... اتفاقا در طاهر دختر مذهبی بود، رفاه داشت، خانواده بهش اهمیت میدادن...

هدفم این بود بگم هر جا هستیم و در هر موقعیتی مراقب اطرافیانمون باشیم.

مهربان باشیم   
یعنی میخوای بگی محل زندگی و اقتصاد و جامعه بی تاثیره؟ خب حرف نزن وقتی در این حد نمیفهمی اعصاب آدمو خ ...

ول کن عزیزم این عاشق خاور میانه ان یک چیزی هم بگی تعلیق میشی

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱