2777
2789

نه کمک مادر دارم نه مادرشوهر نه خواهر نه خواهر شوهر نه حتی شوهر

امروز حالم بد بود سرگیجه شدید داشتم نمیتونستم نفس بکشم شام درست کرده بودم دخترم گشنه ش بود زنگ زدم شوهرم که حالم بده و سرم گیج میره گفت برو دراز بکش خوب میشی بعد 10 دقیقه زنگ زد که هی باید زنگ بزنی غر بزنی و چیه هی پشت سر هم زنگ میزنی هیچ مرگت نیس و....

میخواستم بهش بگم بچمون گشنشه سرم گیج میره نمیتونم از سر جام بلند شم بیا لطفا کمک کن بهش غذا بده اما گوش نکرد و قطع کرد

اومد خونه اخم و تخم بود نمیدونم چش بود امروز فهمیدم خیلی تنهام هیچ وقت نمیتونم روش حساب کنم نمیتونم بهش امیدی داشته باشم با هر بدبختی غذا اوردم دادم دخترم

شاید امروز نیاز داشت دید حالم بده عصبی شد نمیدونم انگار زنای پریود عصبی بود غذا خورد رفت جدا تو اتاق خوابید

اگه من یروزی حالم بد بشه کنار دخترم بمیرم هیکی نمیفهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم فقط شوهرم کمک حالمه

مادر اینا رو بیخیال

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

🥲به نظرم حتما این مسئله رو با یکی مطرح کن و کمک بگیر برای رفع این اخلاقای شوهرت

خیلی پشیمونم از ازدواج باهاش من خیلی موقعیت های بهتری داشتم مثل سگ پشیمونم

به قول جاریم

بچه دار که شدید هیچ شوهری به بچه فکر نمیکنه . مسولیت به عهده خودتونه شوهرا بچه اعصابشون نمیکشه .

حقیقت رو میگفت .

فقط موندم بقیه چطور دو تا بچه میارن ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .