2777
2789
عنوان

عزیزانی که با کنایه صحبت می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 383 پست

من جارین همیشه ازمن تنفرخاصی داشت چون شوهرم حاضرنشد خاهرشو بگیره ولی الان شوهرش خیلی خوشبخته درسته سختی کشید نداری بسیارولی الان دیگه شوهرش مهندس شده وحسابی خوشبخت البته من درظاهردیدم باطن خداداند استارتر جانم ولی جاری من همیشه ب چشم دشمن و کینه دوزی بمن نگاه کرد مسخرم کرده بارها من خانوادم وضعیف بودن خانوادمو توی جنع های مختلف ولی من همیشه سکوت کردم هیچی نگفتم احترام نگداشتم ولی دیگه خودمو کنارکشیدم دورشدم ازمحفلشون ولی اخرین بار بهم گف توهمش خودتو دور میگیری ازمااینم بگم شوهرش معتاد حسابی ولی خوب پول دارن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تا به الان و با این سنم.هیچوقت ندیدم که کسی که خانواده درست و حسابی،آرامش درونی، ذات درست داشته باشه

و کسی که همیشه دنبال کار و فعالیت و موفقیتش بوده

به بقیه نفرت پراکنی کنه

حسادت کنه

توهین کنه یا کنایه بزنه

بارها شده چه تو نی نی سایت و چه تو محیط بیرون کسی خواسته در حد و اندازه خودش و زندگیش به من کنایه بزنه

کافی بوده به تاپیکاش یا به گذشته طرفو وضعیت زندگیش نگاه کنم

و بعضی وقتا ترجیح دادم سکوت کنم و برم به ادامه فعالیت روزانم برسم...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم ولی از کاربریت خیلی خوشم میاداسی شرکت مهندسی دارین؟ مهندسی که تو شرکت خصوصی کار کنه حقوقش بیش ...

خیلی ممنونم نظر لطفتون هست❤️

بستگی به رتبه شغلیتون داره

منظورت برای کار کردن هست؟ نه شهرداری و نه شرکتهای خصوصی الزامی به مهر برای کارکنان ندارن و مهر فقط اعتبار بیشتری بهت میده

برای کار پیدا کردن در شرکتهای خصوصی یا باید نرمافزار بلد باشی یا سابقه اجرایی داشته باشی

خیلی ممنونم نظر لطفتون هست❤️بستگی به رتبه شغلیتون دارهمنظورت برای کار کردن هست؟ نه شهرداری و نه شرکت ...

بله برای کارکردن

پس پروانه نظام مهندسی به چه درد میخوره؟ یکی که چند تا مدرک مهندسی داره تو بنیاد کار میکنه درامدش چقدره؟ بالای۳۰؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بله برای کارکردنپس پروانه نظام مهندسی به چه درد میخوره؟ یکی که چند تا مدرک مهندسی داره تو بنیاد کار ...

اول از همه بهت اعتبار میده

اگر خودت بخوای دفتر بزنی بهش نیاز داری

به واسطه سهمیه نظارت و اجرا میتونی ازش کسب درآمد کنی و البته محاسبات

باید رتبه شغلیش و مدرک تحصیلیش و اینا رو هم در نظر بگیری برای محاسبه درآمد ولی بازم من چون بخش خصوصی کار میکنم نمیتونم خیلی دقیق بگم

قطعاً خواهرم اشتباهات گذشتهی اون رو براش یادآوری میکرد با شناختی که ازش دارمپرنس هم خب لوس بازیها و ...

حییییف شد

هم برای پرنس خوب میشد هم خواهر ......

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

در مورد پست قبلی شماهم

من هم از آشپزی خوشم نمیاد و حتی تمیز کردن خونه

احساس میکنم که اینکارها بیهوده هست و هرروز انجام دادنش منو از کارهای مهمم عقب میندازه

و دقیقا هم همین هست چون امتحان کردم..

نمیتونم خیلی چیزارو درک کنم مثلا صبح بیدار شدن و صبحانه آماده کردن برای شوهر

یا میوه پوست کندن برای همسر

مردی که یه برنج ساده هم باید براش پخته بشه و بلد نیست

لباسشو باید براش بشوریم و اتو کنیم

اینکارهارو اصولاً مادر ها برای بچه هاشون تا یک سنی انجام میدن

و بعد از اون دیگه وظیفه خود بچه هست.

ولی انگار مردها مثل یک بچه از مادر تحویل گرفته میشن و به همسرشون سپرده میشن.

کسی که از بچگی تا زمان مرگ باید ازش نگهداری بشه...

زن خیلی راحت نمیتونه بره بیرون،سفر،یا حتی خونه پدر و مادرش

چون قبلش باید صفر تا صد کارهای خونه مخصوصا پخت و پز رو انجام بده

این افکار و تمامیه فکر های دیگه ای که دارم

کافیه یه تاپیک مستقل براش بزنم

تا ثابت نکنن که خب من اگر اینکارها رو نکنم خاصیت دیگه ای ندارم

اگر بچه نخوام و دوست نداشته باشم به دردی نمیخورم پس چرا باید ازدواج کنم..

منو رها نخواهند کرد

بارها شده دلم میخواسته که فقط اینجا صحبت کنم

ولی واقعا ترسیدم و سریع گوشیو کنار گذاشتم و خودمو مشغول کار دیگه کردم...

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

در مورد پست قبلی شماهم من هم از آشپزی خوشم نمیاد و حتی تمیز کردن خونه احساس میکنم که اینکارها بیهوده ...

من تا قبل از نینیسایت و خانواده شوهرم فکر نمیکردم انقدر زنها ضدزن باشن

در اطراف خودم اینجوری نیست نه خانوادهام؛ نه دوستانم

سایت هم قبلا اینجوری نبود البته من خیلی کم میومدم ولی خب ما اینجا فقط تبادل نظر میکنیم و حرف اونها تاثیری در زندگی ما نداره

کلی به من حرف چرت و پرت زدن ولی آیا باعث شد من برم خونه تمیز کنم؟ نه

پس از زندگی لذت ببر❤️