2777
2789

خودکشی و فکر خودکشی خیلی امارش داره میره بالا

علی الخصوص بین این بچه های سنین پایین

بچه هاتون رو امیدوار بار بیارید...

حالا من مربی و متخصص نیستم ولی برید یاد بگیرید چطوری کودک باید امیدوار بار بیاد حتما روی بچه هاتون پیاده کنید.

موفق باشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

با یک روانشناس کودک در ارتباط باشید

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان من میگه کی خودکشی میکنی؟🥲

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

تنها کاری که باید خانواده های محترم انجام بدن وقتی حوصله بچه ندارید بچه نیارید که به این جور چیزا ف ...

چه ربطی داره ؟ نمیشه که همیشه در اختیار بچه بود بهش هم نگی بالای چشمت ابرو که یه وقت خود کشی نکنه

میگفتی خو غلط کردی منو زاییدی

حق نداره اینو بگه چطور دلش میاد...

واااا

عزیزم دنیا قشنگیاشو داره برا خودت هدف بساز وبراش بجنگ دختر قشنگ وزیبا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عجب

عجب

عجب

هیییییییی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

مرسی که گفتی شرمنده فقط لوکشین خاورمیانه است امید رو از کجا بیاریم؟

همچی میگی انگار مسبب بدبختیا استارتر بدبخت هست...

بالاخره دنیا قشنگیای خودشو داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

مرسی که گفتی شرمنده فقط لوکشین خاورمیانه است امید رو از کجا بیاریم؟

عزیز، اخه اینمشد جواب؟

خب نمیتونی امیدوار باشی چرا به خاورمیانه و لایه اوزون ربطش میدی