سلام🌹
من درباره یه سری تجربیاتم اینجا تاپیک زدم
از کنکورسراسری تا کنکور دکتری
از اولین خواستگار تا ازدواج دوم
یهسری کتاب معرفی کردم و...
یهوقتهایی هم درد ول کردم و مشورت خواستم
اما دوتا قضیه رو باب نصیحت عرض کردم یکی ماجرای ازدواج اولم و طلاق ؛یکی هم ماجرای انصراف از مقطع دکتری
در رابطه با این دو قضیه اگر راستش رو بخواهید من اولش خیلی آسیب دیدم اما به مرور زمان و به کمک روانشناس و اطرافیان آروم شدم و حالم خوب شد در نتیجه تعریف کردنش برام مثل خاطرات عادیم هست و صرفاً جهت عبرت برای کسانیکه سنشون از من کمتر هست تجربهام رو گفتم.
اما بارها و بارها سر هر دو قضیه از کاربرها کنایه دریافت کردم حتی در تاپیکها و بحثهای دیگر😂
حالا اینجا که ما هم رو نمیشناسیم و نمیبینیم اما توی دنیای حقیقی هم سر این دو قضیه بسیااااار کنایه شنیدم
حالا از چه افرادی؟
اجازه بدید تا براتون بگم
شوهر من داشت توی گوشیش یه فیلم از مکالمه من و یک نفر میدید که اون طرف به من گفت دکتر
صدا هم ضعیف بود ولی یهو یکی شنید و گفت دکتررررر؟
شوهرمم گفت آره؛ مریم دکتری میخونده و انصراف داده
بعد یهو جاریم که در سن بالاتر از ۱۸ وارد یک رشته بدون کنکور در مقطع کاردانی شده بود برگشت گفت: من همیشه سعی میکنم یه قدم از دیروزم جلوتر باشم و وضعیت آدمهایی که همیشه پسرفت میکنن برام خندهدار هست و دلم براشون میسوزه !!!
حرفش حرف قشنگی بود ولی اون درجایگاه زدن اون حرف نبود
مثلاً اگر اون از یک دانشگاه معتبر دکتری داشت و من رو سرزنش میکرد من حسرت میخوردم ولی چون ایشون بود من خندهام گرفت.
یا مسئله طلاقم رو بارها دخترخالهام بیان کرده
خودش همسر یه مرد بیکار و بیسواد و اهل مواد مخدر هست ( به گفتهی خالهام)
در مکالمه مامانم و خاله هم بیان میشه که دخترخاله زیاد کتک میخوره و همیشه هم دستش جلوی همه درازه
خب وقتی این آدم تیکه مطلقه بودن رو به من میندازه چرا باید حسرت بخورم؟
تازه چرا حسرت بخورم وقتی مجدد ازدواج کردم و دوتا هم بچه دارم؟
ولی شاید اگر به جای دخترخاله یکی که با عشق اولش خوشبخت و خوشحال بود این حرفها رو میزد من حسرت میخوردم اما حالا نه
اینها رو مثال زدم که بگم خیلی مهم هست که حرف از دهن چه کسی بیرون بیاد؛ شما هرچقدرررر هم که تلاش کنید یه حرف تلخ بزنید نمیتونید اثر جلسات تراپی و البته فراموشی شخص رو از بین ببرید.
هرچقدر که تصور کنید خوب تیکه انداختید طرف مقابل هم میتونه یه تیکه خوبتر به مشکلات شما بندازه و اگر نمیندازه از ناتوانی نیست.
درنتیجه در هنگام تحقیر دیگران یه نیم نگاهی به زندگی خودتون داشته باشید
بازم میگم برای من که اصلاً مهم نیست و فقط خودم رو مثال زدم.
توی این سایت هم که همه چیز ناشناسه و آدم نمیدونه داره از یه بچه حرف میشنوه یا از یه خانم مسن که بخواد براساس اون جواب بده.
اما برای دنیای واقعی بیاید یه کمی مهربونتر باشیم :)))