2777
2789
عنوان

عزیزانی که با کنایه صحبت می‌کنید

2381 بازدید | 345 پست

سلام🌹

من درباره یه سری تجربیاتم اینجا تاپیک زدم

از کنکورسراسری تا کنکور دکتری

از اولین خواستگار تا ازدواج دوم

یه‌سری کتاب معرفی کردم و...

یه‌وقت‌هایی هم درد ول کردم و مشورت خواستم

اما دوتا قضیه رو باب نصیحت عرض کردم یکی ماجرای ازدواج اولم و طلاق ؛یکی هم ماجرای انصراف از مقطع دکتری

در رابطه با این دو قضیه اگر راستش رو بخواهید من اولش خیلی آسیب دیدم اما به مرور زمان و به کمک روانشناس و اطرافیان آروم شدم و حالم خوب شد در نتیجه تعریف کردنش برام مثل خاطرات عادیم هست و صرفاً جهت عبرت برای کسانی‌که سنشون از من کم‌تر هست تجربه‌ام رو گفتم.

اما بارها و بارها سر هر دو قضیه از کاربرها کنایه دریافت کردم حتی در تاپیک‌ها و بحث‌های دیگر😂

حالا اینجا که ما هم رو نمی‌شناسیم و نمی‌بینیم اما توی دنیای حقیقی هم سر این دو قضیه بسیااااار کنایه شنیدم

حالا از چه افرادی؟

اجازه بدید تا براتون بگم

شوهر من داشت توی گوشیش یه فیلم از مکالمه من و یک نفر می‌دید که اون طرف به من گفت دکتر

صدا هم ضعیف بود ولی یهو یکی شنید و گفت دکتررررر؟

شوهرمم گفت آره؛ مریم دکتری میخونده و انصراف داده

بعد یهو جاریم که در سن بالاتر از ۱۸ وارد یک رشته بدون کنکور در مقطع کاردانی شده بود برگشت گفت: من همیشه سعی می‌کنم یه قدم از دیروزم جلوتر باشم و وضعیت آدم‌هایی که همیشه پسرفت می‌کنن برام خنده‌دار هست و دلم براشون میسوزه !!!

حرفش حرف قشنگی بود ولی اون درجایگاه زدن اون حرف نبود 

مثلاً اگر اون از یک دانشگاه معتبر دکتری داشت و من رو سرزنش می‌کرد من حسرت میخوردم ولی چون ایشون بود من خنده‌ام گرفت.

یا مسئله طلاقم رو بارها دخترخاله‌ام بیان کرده

خودش همسر یه مرد بیکار و بیسواد و اهل مواد مخدر هست ( به گفته‌ی خاله‌ام) 

در مکالمه مامانم و خاله هم بیان میشه که دخترخاله زیاد کتک میخوره و همیشه هم دستش جلوی همه درازه

خب وقتی این آدم تیکه مطلقه بودن رو به من میندازه چرا باید حسرت بخورم؟ 

تازه چرا حسرت بخورم وقتی مجدد ازدواج کردم و دوتا هم بچه دارم؟

ولی شاید اگر به جای دخترخاله یکی که با عشق اولش خوشبخت و خوشحال بود این حرف‌ها رو میزد من حسرت میخوردم اما حالا نه

این‌ها رو مثال زدم که بگم خیلی مهم هست که حرف از دهن چه کسی بیرون بیاد؛ شما هرچقدرررر هم که تلاش کنید یه حرف تلخ بزنید نمیتونید اثر جلسات تراپی و البته فراموشی شخص رو از بین ببرید.

هرچقدر که تصور کنید خوب تیکه انداختید طرف مقابل هم میتونه یه تیکه خوب‌تر به مشکلات شما بندازه و اگر نمیندازه از ناتوانی نیست.

درنتیجه در هنگام تحقیر دیگران یه نیم نگاهی به زندگی خودتون داشته باشید

بازم میگم برای من که اصلاً مهم نیست و فقط خودم رو مثال زدم.

توی این سایت هم که همه چیز ناشناسه و آدم نمی‌دونه داره از یه بچه حرف میشنوه یا از یه خانم مسن که بخواد براساس اون جواب بده.

اما برای دنیای واقعی بیاید یه کمی مهربون‌تر باشیم :)))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلاً جدیشون نگیر عزیزم

عزیزم خیلی از صحبت ها بخاطر عناده

بخاطر حسادته 

بخاطر عقده و حسرت و لجن درونیه 

تا اومدم برات کامنت بذارم دیدم بهت حمله کردن 

اینجا زن بودن یعنی اینکه شوهرت بهت خیانت کنه و تو به این فکر کنی که چربی موضعیت مسببشه ؟

زن بودن یعنی اسباب بازی شوهر بودن 

یعنی راه به راه بچه اوردن 

یعنی خدمتکار بودن 

یعنی تحصیلات نداشتن 

یعنی تاپیک زدن راجع به مادرشوهر درحالی که یه جمله کوتاهم بدون علط املایی نمیتونی بنویسی ...

خب مسلمه با هر دیدگاهی غیر خودشون مخالفت میکنن ...

علتشم قشنگ بیان کردی 

واقعا حق گوترینی  

عزیزم خیلی از صحبت ها بخاطر عنادهبخاطر حسادته بخاطر عقده و حسرت و لجن درونیه تا اومدم برات کامنت بذا ...

قربونت برم عزیزم♥️

اتفاقاً اونجا یکی گفته بود یکی از هزاران دلیلی که شوهرت طلاقت داده همین آشپزی نکردن بوده؛ دقت کن هزارااااان دلیل😅

حتی نوع جمله بندیت موقع حضور تو سایت و مشارکت 

صد هیچ خیلی از کاربرا رو با تمام کس و کارشون میزنه 😅😅

شما کارت درستهه

یه کاری کردن هرچی با لوله از سایت جمع کنه بره 

ما بمونیم و کسایی که رونالدو "اسرار"😅کرده بچه دار شن و اینا مصمم گفتن نه😅😆

یه خانم دکتر مهربون بود اینجا 

تخصص قبول شد ،بهش گفتن ما تو رو شناسایی کردیم و کارنامه ات فیکه 

رفت 

انقدر دلم تنگ شده براش،

قربونت برم عزیزم♥️اتفاقاً اونجا یکی گفته بود یکی از هزاران دلیلی که شوهرت طلاقت داده همین آشپزی نکرد ...

زبون نیس که 

نیش مار افعیه...حالا خواسته چیزی گفته باشه به هرحال 

درکش کن 

تو دنیای واقعی هم نمیتونه حرفی بزنه 

اینجا هم اگر حرفی برای گفتن نداشته باشه ولو توهین و افترا و خزعبل ،پس خیلی حقیره دیگه 

حتی نوع جمله بندیت موقع حضور تو سایت و مشارکت صد هیچ خیلی از کاربرا رو با تمام کس و کارشون میزنه 😅� ...

نظر لطفت هست

اتفاقاً خودت بی‌غلط املائی‌ترین هستی

من خودم چون دوباره متن رو نمیخونم یه غلط‌هایی از دستم در میره ولی تو ماشاءالله بدون اشتباه و شیوا مینویسی

به یاد یه بنده‌خدایی بهتره کسی رو عزیت (همون اذیت) نکنیم😅 وگرنه ما هم بلدیم تاپیک‌های اونا رو شخم بزنیم و خاطرات منفیشون رو یادآوری کنیم اما نمی‌کنیم.

نظر لطفت هستاتفاقاً خودت بی‌غلط املائی‌ترین هستیمن خودم چون دوباره متن رو نمیخونم یه غلط‌هایی از دست ...

دقیقاااا😆😆😆😆😆😆😆.ولی بچه زدن نداره 

داره ؟😆😆

شما هم جزو خوش صحبت ترین هایی 

اتفاقا همین که بدون برگشت و ویرایش یه نفسه این همه استدلال رو میچینی کنار هم و بعد بحث رو میبندی ،نشونه هوش و ذوق و قریحه و پرستیژته 😁

چون منی درک میکنه شما تو چه لولی هستی

مریم جان فقط حرف جاریت🫤🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زخم و کنایه زدن افراد  به آدم هایی که دراون زمینه ازخودشون  بالاترن نشانه حسادت و خود کم بینی زخم عمیق روحی و نارضایتی دراون زمینه هست ....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

قیافه من شبیه اون میم دایناسور بود🤣

من  از  شدت مسخره بودن حرفش خندم گرفت🤣🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.