2777
2789
عنوان

تایپم پسر هیئتی هست 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 245 پست
ای بابا اگه چشماش مشکی بود میگفتم پبجشو بده البته من عرصه هبچکاری رو ندارم حتی مخ زدن

عزیزم😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
قبوله فقط اینی که اسی گفت باشه اشکال نداره😂😂😂شوخی میکنم ب دل نگیری خواهری

نه چرا خودم حراجی گذاشتمش

یادم رفت خیلی اهل حرام و حلاله

اهل نوشیدنی نیست

دوست دخترم نداره

یه رفیق پسر داره عیییین خودش بی عرضه س

کافه و بیرون با اون میره

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣آخه چرا مسخرم میکنید

والا راست میگم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
وای پارتنر مننندهنمو سرویس کرده😩اینو بپوش اونم نپوش اصلا سلیقه لباسام دیگ دست اونه نمیزاره تیپای قب ...

من از خدامه

امبدوارم هسر عزیزم زودتر پیداش بشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله عزیزم درستهخدا پدرتون رو حفظ کنه براتون😍

قربونت برم ،خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 😘

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چه جالب نمیدونستم از این شخصیتام تو رمانا میارن مثلا من میگم اگه مذهبیه واقعا خب دیدن اون همه دختر ب ...

اره من چندتا رمان خوندم از این شخصیتا توش بود

من خیلی از این شخصیتا دوست دارم باحال وجذابن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

🤣🤣🤣🤣🤣 شاید

راس میگم واقعا

تو کلاسمون ۲تا واقع دار داریم

لاشیه لاشین یکیش کافه مال خودشه اون یکی با پول باباش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه چرا خودم حراجی گذاشتمشیادم رفت خیلی اهل حرام و حلالهاهل نوشیدنی نیستدوست دخترم ندارهیه رفیق پسر د ...

وای بخدا انگار خودمه من بیرون هم نمیرم چ برسه کافه 😂😂😂

اولین تاپیک راجب چله و نمیدونم خطم اول نفر منو تگ میکنن😂😂

تازه اسمم مبیناس😂😂

دور از شوخی ایشالا تنشون سلامت باشه و همینجوری خوش و سلامت کنار هم باشید عزیز دلم💚

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بیوت چه خوبه👌😄ایشالا ک گیرمون بیاد

بوس بهت❤️

انشالله

نه چرا خودم حراجی گذاشتمشیادم رفت خیلی اهل حرام و حلالهاهل نوشیدنی نیستدوست دخترم ندارهیه رفیق پسر د ...

ای بابا

داری کاری میکنی بگم دوماد مامانم میشه؟😃🤣

والا راست میگم

۳تا خواستگار برام پیدا شد. 🤭

وای بخدا انگار خودمه من بیرون هم نمیرم چ برسه کافه 😂😂😂اولین تاپیک راجب چله و نمیدونم خطم اول نفر ...

عزیزم

اهل کجایی

متولد ۸۴ ؟

اسم ت یادم نمیره اسم دختر بزرگم مبیناس

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

راس میگم واقعا تو کلاسمون ۲تا واقع دار داریم لاشیه لاشین یکیش کافه مال خودشه اون یکی با پول باباش

ولی من فک نمیکنم این لاشی باشه و البته جایی که بزرگ شده و زندگی میکنیم مثل تهران نیست

اتفاقا من پسر کافه دار خوبم زیاد دیدم

اینم شاید بعد مدتی کافه داری لاشی شد نمیدونم من که دقیق کنارش نیستم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزماهل کجایی متولد ۸۴ ؟اسم ت یادم نمیره اسم دختر بزرگم مبیناس

من اهل ایلامم اره گلم متولد ۸۴ هستم 🤭

ای جانممم خدا حفظش کنه🤩🤩🤩

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4