2777
2789

چند روز پیش تو کمیته بودم صدتا سوال تو ذهنم پیش اومد اول که با این همه طلا چرا دنبال کمیته بوده چرا حداقل نمی پوشونه طلاهاشو؟چرا نمیذاره این پولهای افراد خیر به چهارتا نیازمند برسه. دوم که چطوری کارمندای کمیته گیر ندادن به این همه طلا که تو چطوری نیازمندی که این همه فقط طلا داری.چطوری با چه پارتی مددجو کمیته شده بود.فقط طلاهاش نبود صورتش از فرط ژل و عمل داشت می پاشید.خیلی برام سوال شد.چطوری اخه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید خیر بوده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با یه ظاهر نمیشه راحت قضاوت کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من چندین نفرو مبشناسم ک طلا های زیاد دارن در حد چن میلیارد و تحت پوشش کمیته اند و یا انقد دک و پز دا ...

چقد من ناخواسته اون تایم تو فکر رفتم که اگه من فقط یه گرم ازون طلاهای خانمه داشتم عمرا نمیرفتم التماس کنم منو تحت پوشش قرار بدن