چند روز پیش تو کمیته بودم صدتا سوال تو ذهنم پیش اومد اول که با این همه طلا چرا دنبال کمیته بوده چرا حداقل نمی پوشونه طلاهاشو؟چرا نمیذاره این پولهای افراد خیر به چهارتا نیازمند برسه. دوم که چطوری کارمندای کمیته گیر ندادن به این همه طلا که تو چطوری نیازمندی که این همه فقط طلا داری.چطوری با چه پارتی مددجو کمیته شده بود.فقط طلاهاش نبود صورتش از فرط ژل و عمل داشت می پاشید.خیلی برام سوال شد.چطوری اخه
اصلا ثبت نامم نکردن هنوز.خیلی باید برم و بیام و مدارک ببرم. ولی اونجا رفتم برام عجیب بود علاوه بر این خانم که گفتم خیلی خانمها بودن سوییچ ماشین تو دستشون بود چسب عمل رو بینی ارایش کاشت طلا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب طلا که به ادم پول نمیده شاید با سختی خریده شاید برا وقتیه طلا ارزون بودهبعدم قرار نیست این خانوم ...
فکر کن مثل اینه ک یه نفر تو یه خونه با متراژ بالا زندگی میکنه اون وقت بیاد کمیته . شما هم بگی چه اشکالی داره مگه اون خونه متراژ بزرگه براش پول تولید میکنه؟ خوب بره بفروشه کوچیک ترش رو بخره مابقی پولش رو بزاره بانک با سودش خرج زندگیشو بده. اون خانم ک پر طلاست هم همین. بره بیشترشو بفروشه بزاره بانک پولشو. سودشو خرج زندگیش کنه. حرفا میزنیدا. اون پولا حرومه براشون. دزدیه براشون. ۴ تا بی پول و سرمایه ک واقعا نیاز دارن باید تحت پوشش قرار بگیرن
من چهار سال مشاور یکی از مرکز مشاوره های کمیته ی امداد بودم ،خیلیا میومدن که ظاهرشون به افراد تحت پوشش نمیخورد،عمل و ژل و بوتاکس و کاشت هم خیلی زیاد بود ،البته ور رفتن زیاد به چهره میتونه یکی از نشانه های فقر فرهنگی باشه
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!