2777
2789
عنوان

امروز مدیرم بهم گفت تو دزدی کردی 😢

212 بازدید | 23 پست

یه برگه مربوط به کارم داشتم که مال خودم بود ولی اصلا مدرسه ( غیر انتفاعی ) پیگیری نمی کرد منم معاون یواشکی برگه رو بهم داد و بردم اداره بعد اینکه مدرسه با خبر شد گفتم روی میز مدیر بوده به مدیر گفتم برمیدارم ، گفته بردار دیگه نمیدونم حواسش بوده یا نه...

امروز مدیر رو دیدم گفت نه شاید من حواسم نبوده و نمیدونم چه داستانی میگی ولی تو دزدی کردی و من بهت اعتماد ندارم و اگه ۱۰ تا برگه دیگم نباشه میگم تو بردی ....

خیلی اعصابم خراب شد ایکاش دهنش رو سرویس میکردم ولی حیف قفل شدم اون لحظه🤦🏼♀️🤦🏼♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم حق داشته!

آخه کارمون رو انجام نمیده همه ی مدرسه ها انجام دادن ولی اینا حتی کار بچه های پارسال رو هم انجام ندادن ...

کلا خیلی بی نظمه مدرسه شون ؛ منم گفتم خودم کارم رو انجام بدم

۳ تومن ، شهرستان اطراف تهران...اولین سال

عزیزم میدونم موضوع تاپیکت یه چیز دیگس

ولی میشه بهمبگی چیکارا کردی که معلم غیرانتفاعی شدی

مراحلش چطور بود؟

و اینکه چندم درس میدی؟

و یه راهنمایی از من به تو

چرا نمیری تهران معلم رسمی بشی

اونجا کمبود معلم دارن و راحت قبول میشی با آزمون

عزیزم میدونم موضوع تاپیکت یه چیز دیگسولی میشه بهمبگی چیکارا کردی که معلم غیرانتفاعی شدیمراحلش چطور ب ...

امسال ازمون دادم حدود ۴۰ روز خوندم ۲۰۷ شدم از ۷۰۰ ؛ کم خوندم انشالله از امروز درس میگیرم میشینم خوب میخونم سال بعد قبول شم منت این آشغالا رو هم نکشم ...

والا هیچ کاری نکردم بعد اینکه آزمون دادم و قبول نشدم رفتم این مدرسه اینام اینقد حقوق کم میدادن نیروهاشون رفته بود واسه همین بامن موافقت کردن و پایه سوم بهم دادن

امسال ازمون دادم حدود ۴۰ روز خوندم ۲۰۷ شدم از ۷۰۰ ؛ کم خوندم انشالله از امروز درس میگیرم میشینم خوب ...

آره همین کارو کن

حتی شده خود تهرانم بزن

اصلا مزایای معلم دولتی با غیرانتفاعی قابل قیاس نیس

منم چون شهرستانم و رقابت سخته فعلا میخوام برم غیرانتفاعی

نمیدونم حالا اشتباه میکنم یا نه

حتما بیمه هم پرداخت نمیکردن؟!

یعنی همینطور معلم شدی بدون هیچ دوره ای یا چه میدونم سنجشی

آره همین کارو کنحتی شده خود تهرانم بزناصلا مزایای معلم دولتی با غیرانتفاعی قابل قیاس نیسمنم چون شهرس ...

اصلا قابل مقایسه نیس...

نه هیچی نداره نه بیمه نه دوره فقط مثل کارگر صبح میری تا ظهر واسه ماهی ۳ تومن

اصلا قابل مقایسه نیس...نه هیچی نداره نه بیمه نه دوره فقط مثل کارگر صبح میری تا ظهر واسه ماهی ۳ تومن

وااا

پس چطور به اون بچه های بیچاره درس میدن

که این همه شهریه هم پرداخت میکنن

بدون هیچ دوره ای از طرف آموزش و پرورش!!

شما رشته ات چی بود؟

من روانشناسی