2777
2789
عنوان

شما با مردی ک دوتا بچه داره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 171 پست

خودت بچه نداری؟ بنطرم کار خیلی سختیه. شرایطت چجوریه؟خیلیا میگن با بچه ها کنار میایم ولی بعد ازدواج همه چی عوض میشه. تو سایت موردهای زیادی بودن که به مشکل شدید خوردن. نباید خودتو الکی گول بزنی و یا چون جدا شدی فکر کنی فقط با این شرایط میتونی ازدواج کنی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دقیقا 🥲برعکس بقیه ک میگن بچه کسی دیگ رو بزرگ نمیکنم من فقط ترسم از مسیولیتش. دل بزرگ میخاد مادر بشی ...

خیلی خیلی و از چند جهت زندگیت تحت تاثیر قرار می گیره.مدیریت قوی و دو طرفه از جانب زن و مرد می خواد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میان خوب نیستن .سالم نیستن

اونایی ک بچه ندارن؟

میدونم چی میگی..

باهاش آشنا شو بچه هاشو خوب بشناس بعد تصمیم بگیر

من عمم فوت کرد،دوتا بچه داشت شوهرش بعد چند سال زن گرفت الانم راحت دارن زندگی میکنن خیلی خوب

..🌴❤️

عزیزم اینجا نباید مطرح کنی هرکس طبق شرایط خودش،نظر میده شما باید خودت ببینی میتونی یا نه ؟؟من همش نیت داشتم از یتیم خونه بچه بیارم بزرگ کنم حالا چه اشکال داره بچه یتیم هستن یکی میتونه یکی نمیتونه

اگر هم دیگه رو دوست دارین یعنی بچه ها دوست دارن و شمام میتونی مثل بچه خودد ببینیشون وگرنه خیلی درد ...

نمیشناسمشون میدونی ... فقط بهم گفتن راجبش...

مگه اون بچه گناهی دارع🥺🥺

قطعا باید برای بچها مادر بود لیاقتشون بهترینهاست

سلام با ارزوی خوشبختی برای شما

ما از شرایط فعلی شما خبر نداریم

من فقط تجربه ی یکی از دوستامو مبگم که توی ۳۹ سالگی در حالیکه مجرد بود با یکاقا که یکسال کوچکتره و بپیه بچه ی ۵ ساله داشت ازدواج کرد

خیلی مشاوره رفتن

تازگیا باهاش حرف زدم میگفت شرایط خیلی سخت تر از چیزیه که فکر میکردم

یعنی فکر نمیکرد انقدر سخت باشه

میگفت دوس دارم یه تایمایی با همسرم تنها باشم ولی خب پسرش همیشه هست

تصمیم سخت و راه پر چالشی هست اگه امکان ازدواج با افرادی مثل خودتو داری بدون بچه، این گزینه رو رد کن باز شرایطو خودت بسنج

عزیزم شما اگه قبول کنید باید تمام تلاشتون رو بکنید تا مهر و محبت رو برای بچه ها فراهم کنید من شناختی با روحیات شما ندارم نمیدونم آستانه صبر وتحملتون چقدره اگه آدم صبوری هستین میتونید دوتا بچه رو ترو خشک کنید .قبول کنید چون بچه ها گاهی رفتارهایی میکنن که مادر مجبور میشه داد بزنه عصبانی بشه اما اگه خدایی نکرده این موضوع پیش بیاد به گوش مردم برسه نمیگن مادرشونه میگن نامادری .

اسی دو نفر برات مثال میزنم

اولی مجرد بود با مردی ازدواج کرد که زنشو طلاق داده بود و دوتا بچه داشت. یکی دو ساله یکی شیرخواره. مثل مادر بزرگشون کرد. البته الان پسره اذیتش میکنه اما دختره خیلی دوسش داره. این خانم رو همه دوس دارن واقعا فرشته اس.

مورد دوم به محض اینکه عقد کرد دختر مرد رو نخواست. دختره رفت با مادربزرگش.

در هر دو مورد که گفتم واقعا سختی هست. باید خیلی صبور باشی و مهربون.