2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مشکلی نداره، کم بخور

من تو رژیمم ماهی یکبار بستنی داشتم 🥹😂

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

بعد شاید باورت نشه منه عشق بستنی، بعد یکماه بخاطر شیرینیِ زیاد بستنی اصلااا دلم نخواست که بخورم

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

بعد شاید باورت نشه منه عشق بستنی، بعد یکماه بخاطر شیرینیِ زیاد بستنی اصلااا دلم نخواست که بخورم

منم عاشق بستنیم ولی چیکار کنم صورتم پف داره

خداکنه فقط بدنم لاعر نشههه

....

منم عاشق بستنیم ولی چیکار کنم صورتم پف داره خداکنه فقط بدنم لاعر نشههه

قشنگ یه هفته بعد حذف قند، البته اگه واقعااا رعایت کنی نتیجش رو میبینی

پوست صاف و شاداب و روشن

قشنگ یه هفته بعد حذف قند، البته اگه واقعااا رعایت کنی نتیجش رو میبینیپوست صاف و شاداب و روشن

بعد خوشگلم تاکی باید این رژیمو ادامه بدم

اخه نمیتونم تا آخر عمرم بستنی و شکلات نخورم😂

....

بعد خوشگلم تاکی باید این رژیمو ادامه بدم اخه نمیتونم تا آخر عمرم بستنی و شکلات نخورم😂

ببین من الان ۸ ماهه دارم رعایت میکنم

خب معلومه که اگه ولش کنی باز همون آش و همون کاسه اس

اما میگم که تو وقتی یه مدت طولانی لب به شیرینیجات نزنی، دیگهههه دلت نمیخواد اصلا سمتشون بری

بعضی وقتا هوس میکنی اما سریع دلتو میزنه

شکلات تلخ میتونی روزی یه تیکه بخوری

عسل و اب ولرم بخوری

خرما تا روزی ۵ تا دونه ازاده

گاهی اوقات از روی هوس یه چیز کوچولو میتونی بخوری کیکی چیزی

ببین من الان ۸ ماهه دارم رعایت میکنم خب معلومه که اگه ولش کنی باز همون آش و همون کاسه اساما میگم که ...

عاهاا متوجه شدم

من میخام وزنمم ثابت بمونه چون واقعا وزنم اوکیه صورتم پف داره

....

من رعایت کردم اما بازم جوش میزنم

خب اون دیگه باید علتشو بدونی

پوستت چربه شاید

یا جوش های هورمونیِ