چند روز پیش تو کمیته بودم صدتا سوال تو ذهنم پیش اومد اول که با این همه طلا چرا دنبال کمیته بوده چرا حداقل نمی پوشونه طلاهاشو؟چرا نمیذاره این پولهای افراد خیر به چهارتا نیازمند برسه. دوم که چطوری کارمندای کمیته گیر ندادن به این همه طلا که تو چطوری نیازمندی که این همه فقط طلا داری.چطوری با چه پارتی مددجو کمیته شده بود.فقط طلاهاش نبود صورتش از فرط ژل و عمل داشت می پاشید.خیلی برام سوال شد.چطوری اخه
والا منم یکی میشناسم ۹۰تومن داد دماغو عمل کرد کل بدنو لیزر کرد کلی ژل تزریق کرد اصلا از نو ساخت خونه خرید زمین خرید کلی طلا داره ولی هم کمیته بهش میده هم کلی خیر داره کمکش میکنه طوری سالی اندازه ی جهیزیه وسیله میفروشه
منم همین تصور داشتم تا اینکه خواهرم اونجا کارآموزی انجام داد چندبار که رفتم دنبالش یکم که نشستم هی د ...
من پولدارفراوون دیدم تحت پوششن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖