2777
2789
عنوان

دوست‌پسر سابقم ولم‌نیمکنه

646 بازدید | 62 پست

سلام تو تاپیک قبلیم گفتم فهمیدم دوست پسرم زن داره سریع ازش جدا شدم خطم عوض کردم الان رفته خطمو از دوستم گرفته همش پیام میده بلاکش میکنم دوباره با خط دیگه خستم کرده میاد دم خونمون وامیسته نمیره

چیکار کنم؟ بنظرتون میتونم ازش شکایت کنم به علت مزاحمت

🐍🌶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مدرک جمع کن مستقیم برو کلانتری صداش بزنن آدمش کنن

اگه اینجوری نشد برو خدمات قضایی شکایت کن

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اره میتونی شکایت کنی ازش

مرتیکه کثیف خجالت نمیکشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بنظرم با دوستت هموقتشه کات کنی

اره دقیقا

اون دیگه دوست نیست، از هر دشمنی دشمنتره

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

به اون گفته چند تا امانتی دستش دارم میخام ازش بگیرم اون خنگ هم شماره منو داده

باید از خودت میپرسید ، بعد شماره تو میداد