2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12554 بازدید | 486 پست
ذهنیاتتو تغییر بده گلم مثلا الان خودتو میشناسی که آخرش این پول صرف خودت نمیشه پسقراره هرچی بخری با خ ...

این مرحله هنوز برای من قفل

معمولا قیمت پایین بر می دارم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امروز نوبت اسباب بازی بچه ها هست شکسته ها رو جدا کنید اونایی که استفاده نمیکنن و ازش خسته شدن ب ...

سلام صبح زیبای پاییزی بخیر🍂

برای این چالش چون دخترم امسال کلاس اولی هست همه ی اسباب بازی هاروجمع کرده بودم و توی کارتن جایی که نتونه برداره فقط ۴تا عروسک براش گذاشتم ،

ولی اگه خودش بخواد و اصرار داشته باشه اون اسباب بازی که جمع کردم میدم بازی کنه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

سلام دوستان 🪴

من كه مجردم هم وقتى ميرم بازار برا همه خريد ميكنم، حتى برا خونه ولى برا خودم حالا بايد فكككككككككر كنم

يعنى گذشتن از چيزايى كه براى خودمه انقدر برام راحت شده، كه اصلا بدون اينكه متوجه بشم ازش ميگذرم، حالا طورى شدم كه زوركى بايد براى خودم خريد كنم

من اگر ازدواج ميكردم فك كنيد چه زنى بودم ... فك كنم ميرفتم برا آقامون زن دوم هم ميگرفتم ولى برا خودم يه نارنگى نميگرفتم

سلام دوستان 🪴من كه مجردم هم وقتى ميرم بازار برا همه خريد ميكنم، حتى برا خونه ولى برا خودم حالا بايد ...

منم مجردی مثل شما بودم الان بدتر شدم چون مامان شدم و باوری که از بچگی دارم اینه مادر باید از خودگذشتگی داشته باشه

خیلی بده و آدم خسته میشه.. دوست دارم تمرین کنم یه چیزی بگیرم ولی خودم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی